in

Fixa Maries omslagslook med VR:s rouge!

marieserneholtvr

Spana in hur du – steg för steg – får till Marie Serneholts rosiga kinder med rouget Perfect blush (som medföljer i nya numret!)

Mer

Nu i vintertid kan ansiktet behöva piggas upp med rosiga kinder. Med några smarta knep (och rouget Perfect blush) kan du fixa Maries fräscha omslagslook…

1. Perfect blush är i två nyanser som ger ett perfekt resultat. Använd var och en för sig, eller båda tillsammans. Använder du foundation och puder, gör det först och avsluta med rouge, då blir resultatet allra bäst. 

2. Använd en stor, mjuk borste när du applicerar rouget, då slipper du skarpa streck. Sug inte in kinderna, det är finare med runda, rosiga kinder.

3. Applicera rouget på kindbenen, eller precis under. Det är en smaksak vad som passar din ansiktsfärg bäst.  Om du har det under kindbenen ser ansiktet smalare ut, och om du applicerar det på äppelkinderna så får du ett rundare intryck.

 

6

Psst! Missa inte att haffa nya numret av VeckoRevyn som finns ute i butik idag där du får rouget perfect blush på köpet. Du hittar massor med spännande läsning, de snyggaste vårtrenderna, hemma hos-reportage hos Sara Montazami och mycket, mycket mer.