in

Fixa felfri hy med VR’s concealer

concealer vr

I nya numret av VeckoRevyn får du concealern ”touche perfection” på köpet. Vi ger dig även en liten guide till hur då fixar felfri hy på bara några minuter.

Mer

1. Välj rätt sort. Är du för torr, välj en krämig annars kan concealern kaka sig, men har du fet hy ska du välja en torr annars glider den bara av.

2. Flytande concealer passar bra under ögat och torrare varianter täcker blemmor bäst. För röda partier är det bra om concealern går mot gult och för att täcka mörka ringar bör concealern gå mer mot det röda hållet.

3. Highlighter-concealer ska bara användas till att ljusa upp valda delar av ansiktet och för lätt täckning, till exempel under ögonen. Ha aldrig highlighter-concealer på blemmor och akne – då syns de bara mer.

4. Concealer appliceras efter hudcreme och eventuell foundation men före ansiktspuder.

5. Värm concealern lite med fingrarna så blir den mer lättjobbad.

6. Dutta concealern på det önskade området och jämna sedan försiktigt ut färgen med hjälp av ringfingret. Du kan också applicera concealern med en sminkpensel.

7. En dos puder förseglar concealern och ser till att den sitter bättre under dagen.

Molly Sandén, Omslag VeckoRevyn
Psst! Du har väl inte missat att du får en exklusiv intervju med Molly Sandén i nya numret av VeckoRevyn? Passa på att köpa den redan idag!