in

Fixa ditt hemmaspa

drag
Fixa ditt hemmaspa

Har du torr eller oren hy? Vi ger dig tipsen om hur du fixar ditt egna hemmaspa med hjälp av ditt kylskåp…

Mer

Återuppbyggande mask för ansiktet

sk2

BLÅBÄR & NATURELLYOUGHURT- Blåbär innehåller antioxidanter och youghurt hjälper till att återställa balansen i håret!

Gör såhär: Blanda ihop 3 matskedar med 2 dl naturell youghurt, du kan blanda ihop allt i en mixer för bästa resultat. applicera sedan på väl rengjort ansikte. Låt det verka i 20 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.

Näringsrik hårinpackning

sk3

AVOCADO & MAJONÄS- Avocado och majonäs är återfuktande och ger nytt liv till ett torrt  och risigt hår.
Gör såhär: Mosa avokadon med en gaffel och blanda väl med majonnäsen. Applicera sedan röran i torrt hår och svep en varm handduk runt huvudet. Låt verka 20 minuter, skölj med ljummet vatten och tvätta sedan håret som vanligt. För extra torrt hår: lägg till två matskedar olja. För fett hår: blanda i 2 tsk pressad citronjuice.

Rengör på djupet

sk1

ANANAS & GURKA– Gurka är lugnande för huden och motverkar svullenhet och motverkar påsar under ögonen. Enzymerna i ananas rengör huden på djupet och tar bort döda hudceller.
Gör såhär: Mixa ihop gurkan och ananasen. Lägg på masken på ditt rengjorda ansikte och låt verka i 10-20 minuter. Skölj sedan av masken med ljummet vatten.

Inpackning för nariga händer och fötter

4g

OLIVOLJA & CITRON– Olivolja är läkande för torra partier på kroppen och citronen piggar upp din hud.
Gör såhär Värm olivoljan så den blir ljummen och blanda sedan i citronsaften. Häll över oljan i en skål och doppa i händerna eller fötterna i blandningen. Låt verka cirka tio minuter.

Uppiggande fotskrubb

5g

SOCKER & YOGHURT
Sockret hjälper till att lösa upp torr hud och ta bort döda hudceller. Yoghurten hjälper fötterna att återfå sin naturliga fuktbalans.
Gör såhär: Blanda sockret och yoghurten i en skål. Massera in blandningen på torra och rena fötter och låt verka ett par minuter. Skölj av med kallt vatten och massera sedan in fötterna med en skön lotion.