in

Fixa brynen!

head
Naturliga bryn

Ge dina ögonbryn den rätta looken. Veckorevyn.com ger dig tips på hur du ska styla dina bryn.

Mer

head

Precis som klädmodet är ögonbrynsmodet föränderligt. På 1980-talet var modet buskiga och mörkt målade bryn, på 90-talet skulle brynen vara välplockade och smala. Idag är trenden naturliga bryn. Spana in stjärnorna som följer trenden och kolla in tipsen om hur du ska styla din bryn.

Kändisarna med den naturliga looken

Dina bryn ramar in hela ditt ansikte, så se till att de är snygga. Plocka alltid dina bryn med bra ljus och förstärk dem med en naturlig färg. Vi ger dig tipsen på hur du ska forma och styla din bryn. 

Forma brynen

brows

Plocka underifrån. Plocka brynen i dess naturliga vinkel. Ta med en pincett medhårs och plocka underifrån. Du kan ansa något enstaka strå på översidan av brynen, men akta dig för att ta för mycket.

Högsta punkten ovanför iris. Tycker du att det gör ont att plocka med pincett så plocka efter att varmt bad, då har porerna öppnat sig. Brynen ska vara bredast närmast näsan och lite smalare längst ut. Den högsta punkten på brynen ska vara precis ovanför iris.

Ansa buskiga bryn

Toppa dina bryn. Har du långa hårstrån kan du ansa brynen med en nagelsax. Tryck borsten mot brynet och klipp av de hår som sticker ut över borsten. Forma sedan dina bryn med borsten.

Sätt färg på dina bryn

Välj rätt färg. Förstärk din ögonbrynsfärg om det behövs. Använd gärna samma eller en närliggande färg som du har på håret. Då får du ett naturligare resultat. Brynfärgen applicerar du med en pensel. Måla i hårets växtriktning, med svepande drag. För mer markerade bryn kan du använd en välvässad brynpenna.

Fixera brynen. Kamma brynen och avsluta stylingen med ett browfix. Då håller sig stråna på plats och du får ett naturligare resultat.

Ta hjälp av rätt produkter