in

Festsnygg – snabbt!

Festsnygg - snabbt!

VeckoRevyn visar dig hur du gör snyggaste festsminkningen – i bara fem steg!

Mer

Steg 1: Tätare fransar

Börja med att grunda med en svart ögonpenna. Måla en tunn linje så nära ögonfransarna det går, på så sätt ser fransarna tätare ut.

Steg 2: Skimrande grund

Använd dig av en ljus, skimrande ögonskugga och måla över hela ögonlocket. Var extra noga på inre delen av ögonlocket. Måla gärna även lite i inre ögonvrån för en piggare blick.

Steg 3: Ögonpenna

Ta fram ögonpennan igen och måla en tjockare linje längs med ögonfransraden. Linjen ska vara som tunnast vid den inre ögonvrån och tjockna ju längre ut på ögonlocket den går.

Steg 4: Mörk skugga

Fram med en svart eller mörkt färgad ögonskugga! Just nu behöver du inte bry dig så mycket om att det ska bli jämnt – fokusera på att hålla färgen på ögonlocket och att få mest färg på den yttre halvan av ögonlocket.

Steg 5: Sudda och piffa

Sudda ut kanterna på den mörka skuggan med hjälp av en sminksvamp eller fingret. Skuggan ska vara som mörkast på den yttre sidan av ögonlocket för att sedan ljusna mot inre ögonvrån.

Fixa partylooken med hjälp av en glittrig eyeliner som passar bra till skuggorna du valt.

Innan du går iväg till festen målar du två lager mascara, eller piffar till det lite extra med lösögonfransar för den ultimata feststilen!

Klar!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.