in

Elin Klings skönhetsfavoriter

bild 10
Elin Klings skönhetsfavoriter

Modebloggerskan Elin Kling lägger mycket pengar på frisörbesök, älskar ansiktscremer och struntar i skönhetstrender. För VR avslöjar hon sina beautyfavoriter!

Mer

elin2

Så Elin, vilket är ditt bästa skönhetsknep?
– Efter en sen kväll använder jag gärna Energy cocktail från Lumene. Det är ett serum som ger nytt liv till huden. Ett annat knep som verkligen fungerar är att använda sugklockor i ansiktet, de får igång blodcirkulationen och stramar upp huden.

Hur sminkar du dig till vardags?
– Jag sminkar mig med foundation från Mac, solpuder från Lancôme, rouge från The body shop och vanlig svart mascara. Jag är egentligen ingen sminktjej, så jag satsar nästan alltid på naturliga nyanser. Jag brukar också vara rätt försiktigt när det gäller hår- och sminktrender. Jag går allitd min egen väg och är rätt så oberoende av trender.

Hur ser din bästa partymejk ut?
– Jag använder samma grund som till vardags, men lägger på lite extra kajal. Hårt sotade ögon är supersnyggt mot blont hår.  Favoritskuggan kommer från Mac.

Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?
– Ansiktscreme! Min favorit heter Beauty flash balm och kommer från Clarins. Jag har känslig hy som påverkas om jag sover eller äter dåligt. Jag älskar också Cover all mix från Make up store. Det är viktigt att ha en snygg grund i ansiktet.

elinkling

Unnar du dig någon sköhetslyx?
– Jag lägger ganska mycket pengar på frisörbesök, eftersom jag är väldigt mån om mitt hår. Jag är lite av en hårfascist, ha ha! Favoritprodukterna är ett leave in-balsam från Redken och Hot straight creme från L’Oréal.

Till sist, vilken är din favoritparfym?
– ”For her” från Narsisco Rodriguez. Den är så där lagom tung och känns både lite mystisk och intressant. Den fungerar alltid, oavsett vilket humör jag är på!