in

Det här makeup-hacket är det BÄSTA vi någonsin sett – kommer förändra sättet vi duschar

lauren dragare

Det här makeup-hacket kommer spara oss så mycket tid! Mer

Ni vet när ens ögonbryn är on fleek, ögonskuggan sitter perfekt och ens ögonfransar aldrig har sett bättre ut? Och så måste man duscha håret men ska ut efteråt eller bara vill beundra som ögonmakeup liiite längre? Då är det här hacket perfekt!

Lauren, aka laurlaurrdraws på Tumblr, delade med sig att sitt rädda-din-makeup-men-duscha-ändå-hack den elfte maj och sedan dess har över 118 000 personer rebloggat och gillat posten. Posten blev snabbt viral även utanför Tumblr och det är inte svårt att förstå varför. Hacket? Att ha simglasögon på sig när man duschar för att inte förstöra sin ögonmakeup!

Det var innan hon skulle ut med vänner som hon behövde duscha håret berättar Lauren för Buzzfeed.

– Jag skulle vara död innan jag slösade ett till par ögonfransar och 45 minuter på att blenda min ögonskugga.

We feel you, Lauren.

Som med det mesta som hamnar på internet kommer det alltid små troll och pessimister, och det var kommentarer som allt från att hon borde använt torrschampo (ingen bra idé när man har permanentat hår hälsar Lauren), att glasögonen lämnar märken (de var borta redan när hon hade klätt på sig) till att Lauren kunde tvättat håret i handfatet.

– Lyssna, om du tror att jag kommer klämma in mitt huvud mellan en kran och ett avlopp och neka mig själv en underbar, helkropps upplevelse så har du helt fel.

Lauren går på college och studerar för att bli spelutvecklare och konstnär, man nu när hennes hack blivit viralt har hon samma dröm som vi alla har innerst inne.

– Jag vill bara var på Ellen (DeGeneres reds. anm.) helt ärligt. Jag funderar på att lägga till makeup-hacks på mitt CV.

Det här är definitivt makeup-hacket vi inte visste att vi inte behövde men brb ska bara gå och köpa simglasögon nu.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss