in

Det här juliga läppstiftet är perfekt för alla kattälskare

lappstift katt

Om det är ett läppstift man ska lägga tassarna på är det definitivt det här! Mer

Alla kattmänniskor där ute kan sluta leta efter det perfekta läppstiftet, jag har officiellt utsett en vinnare. Och det passar superbra nu i jul, eftersom det är rött och glittrigt. Läppstiftet heter Champagne Red och kommer från märket Paul & Joe. Utsidan av läppstiftet är genomskinlig med en massa guldkorn i sig, och kärnan är röd – och formad som en katt! lappstift 2 Hur gulligt?! Läppstiftet ingår i Paul & Joes limited edition-kollektion Champagne Soirée. Inspirationen till makeup-kollektionen kommer från att sippa champagne i Paris. Läppstiftet Champagne Red köps tillsammans med de andra produkterna i Champagne Soirée-kollektionen. Den består av, förutom läppstiftet, Champagne Gold som är ett ögongloss, Champagne Rose som är ett rouge samt en necessär.
Kollektionen kostar 480 kr. Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! gigi hadid pren smink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.