in

Det här hacket får de billigaste lösögonfransar att se lyxiga ut

ogonfransar hack

Riktigt bra och snygga lösögonfransar är ofta väldigt dyra, och billiga lösögonfransar är kanske inte alltid så snygga. Nu finns det dock ett hack som gör vilka lösögonfransar som helst att se fantastiska ut! Mer

Lösögonfransar är pricken över i för en makeup. Ögonsminkningen blir mer dramatisk, det öppnar upp ögat och gör hela looken lite mer glamourös. Trots alla fördelar har jag aldrig varit någon som orkar limma på fransar innan en utekväll mest pga lat, så jag känner verkligen PROPS till er som gör det. Ni ser fab ut!

För den som älskar lösögonfransar och vill levla upp sitt lösögonfrans-game ännu mer finns det ett hack som gör att även de billigaste lösögonfransarna kan se dyra ut. Och det är dessutom så enkelt!

I en viral Facebookvideo från Paloma Garcia visar hon hur den enkla förvandlingen går till. Allt du behöver är ett par lösögonfransar och en ögonbrynsborste.

I videon visar Garcia hur hon gnuggar igenom fransarna med ögonbrynsborsten tills fransarna blivit böjda och ”fluffiga”. Och alltså, jag säger bara WOW. Resultatet är helt sjukt, och folk på twitter håller med.

Det här enkla hacket kanske till och med får mig att börja använda lösögonfransar?!

Budgetvänliga lösögonfransar

Är du nyfiken nu efter informationen du fick ovan? De här budgetvänliga fransarna är fina som de är – men kan också vara värda att testa hacket på.

lösögonfransar1. Lösögonfransar från Ardell. Läs mer och köp här.
2. Lösögonfransar från Sweed. Läs mer och köp här.
3. Lösögonfransar från Eylure. Läs mer och köp här.

Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 

Nytt nummer VeckoRevyn