in

Det här får du aldrig glömma om du vill ha finare hy

eucerin veckis puff

Om du strävar efter en slätare och fräschare hud finns det ett viktigt steg att hålla reda på: Rengöringen. Att rengöra ansiktet dagligen är helt avgörande om du ska få finare hud. Genom en grundlig men skonsam rengöring dagligen och med tillräcklig efterföljande återfuktning ser du till att huden håller sig frisk länge.

Läs mer här. Mer

in

Det här får du aldrig glömma om du vill ha finare hy

eucerin veckis puff

Om du strävar efter en slätare och fräschare hud finns det ett viktigt steg att hålla reda på: Rengöringen. Att rengöra ansiktet dagligen är helt avgörande om du ska få finare hud. Genom en grundlig men skonsam rengöring dagligen och med tillräcklig efterföljande återfuktning ser du till att huden håller sig frisk länge. Mer

En noggrann rengöring är det första steget till effektiv hudvård. Huden i ansiktet är särskilt tunn och känslig – men utsätts varje dag för många externa faktorer som till exempel sol, kyla, make-up och smuts. Därför är ansiktshuden ett väldigt speciellt område som kräver hög standard i både rengörings- och vårdprodukter.

eucerin-bild-i-text

5 anledningar till varför rengöringen är så viktig:

  • När du rengör huden avlägsnas smuts, svett, talg och makeup, och huden förbereds för efterföljande hudvård.
  • Rengöring gör att huden andas bättre.
  • Rengöringen tar bort bakterier som gör att akne och orenheter gror.
  • Rengöring ökar upptaget av de aktiva ämnena i dag- och nattcreme.
  • Hudvårdsprodukter av hög kvalitet, som har valts ut för att passa just din hudtyp och dina specifika behov, kan skydda huden i ansiktet mot yttre påverkan.

Vill du veta vilka produkter som passar just din hudtyp? Läs mer här.

eucerin-vr-plock

  1. Eucerin DermatoCLEAN 3in1 Micellar Cleansing Fluid,109 kr. Mild, effektiv och oljefri produkt: rengöring, toner och eye make-up remover i ett, som avlägsnar vattenlöslig ögon- och ansiktsmake-up och hjälper huden att andas bättre. Utan parfym och testad på känslig hud.
  2. Eucerin DermoPURIFYER Toner,ca 149 kr. Ansiktsvatten som tar bort resterna efter rengöring och ger huden en djuprengörande effekt. Milt parfymerad. Passar dig med fet/oren hud med tendens till akne. Produkten är särskilt effektiv i t-zonen och andra problemområden.
  3. Eucerin DermoPURIFYER Cleansing Gel,ca 149 kr. Effektiv och mild, tvålfri, rengöringsgel som tar bort överflödigt talg och döda hudceller, make-up och smuts. För dig med fet/oren hud med tendens till akne. Torkar inte ut huden. Utan parfym. Går även att kombinera med medicinsk aknebehandling.
  4. Eucerin DermatoCLEAN Gel,ca 99 kr. Mild, effektiv och återfuktande rengöringsgel som avlägsnar smuts och make-up och hjälper huden att andas bättre. Utan parfym och testad på känslig hud.
  5. Eucerin DermoPURIFYER Scrub,ca 149 kr. Rensar porerna på djupet och motverkar blemmor. Skrubben reducerar pormaskar utan att torka ut huden. Efter att du använt skrubben känns huden märkbart jämnare och mjukare. Använd 1-3 gånger i veckan. Använd inte på inflammerad akne.

Rengöring ger en bra start på dagen och ett bra avslut på kvällen!

På morgonen går du FRÅN: Sömnig och svag – TILL: Vaken, fräsch, pigg och stark. Du tvättar bort sömnen och är redo att möta en ny dag!

På kvällen går du FRÅN: Trött, stressad och utmattad – TILL: Avslappnad, omhändertagen och lugn. Du tvättar bort dagens bekymmer och stress och gör dig redo för en god natts sömn!