in

Det här enkla beauty-hacket får ditt smink att hålla så mycket längre

makeup hack

Vi känner oss nästan dumma som inte har tänkt på det tidigare. Mer

Att människor använder andra saker en ansiktsprimer för att få sitt smink att hålla bättre är inget nytt. Det har varit deodorant, raklödder, glidmedel, hårspray – you name it, folk har testat det.

Men den kanske mest uppenbara grejen att använda istället för en ansiktsprimer verkar ha legat för nära i necessären för att vi ens ska tänk tanken, fram till nu det vill säga.

Reddit-användaren goteamsquanch har nämligen hittat en ny favorit för att få sin makeup att vara flawless hela dagen, skriver Allure. Och tricket är inget mindre än ögonskuggsprimer!

Kan tyckas självklart, men ibland är det helt enkelt så att man inte kan se skogen för alla träd osv.

”Jag använde UDPP för min näsa idag för att hjälpa till att förhindra min superoljiga hy från att förstöra min foundation – OCH DET FUNKADE BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN ANSIKTSPRIMER JAG TESTAT!”, skrev goteamsquanch, som uppenbarligen var väldigt exalterad.

För den som inte är en lika mycket av en beautynörd och förstår precis alla förkortningar i makeup-världen (high five, sister!) så står UDPP för Urban Decay Primer Potion.

Nackdelen med att börja använda ögonskuggsprimer till sitt face är ju att förpackningarna brukar vara sjukt mycket mindre men ligga i ungefär samma prisklass. Med andra ord kan det snabbt bli dyrt. Så man kanske ska göra som goteamsquanch, och bara använda på de områdena i ansiktet som verkligen behöver en extra boost av primer.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss