in

Det finns ett läppstift som luktar som Nutella – vi vill ha NU!

nutella lappstift

Finns det något bättre än att gå runt och känna Nutella-doft hela dagen? Knappast! Mer

Om det är en sak som är säker, så är det att Nutella har tagit världen med storm. Trots att produkten innehåller palmolja, som är cancerframkallande, är det många som inte kan motstå att älska hasselnötschokladen.

Men om du fortfarande vill känna doften av Nutella, men slippa få i dig palmolja, så finns det ett läppstift som kan stilla ditt sötsug.

”Nude-tella (fyndigt!) matte liquid lip whip flavors” från skönhetsmärket Beauty Bakerie kommer i fyra olika nyanser med lika roliga namn. Nudi-tea, Skinny dip, Birthday suit och Bake it naked heter dem, och kommer i olika nude-toner.

lappstift swatches
Bildkälla: Beauty Bakerie

Produkten är vegansk, ger ett matt resultat samt är vattenfast. Och som sagt – det bästa av allt – läppstiften luktar som Nutella! Läppstiften kommer i set om fyra, så du får alltså alla färger med, och kostar cirka 500 kronor.

Grundaren till Beauty Bakerie, Cashmere Nicole, skapade läppstiften för att promota mångfald i skönhetsbranschen. Därför är också hennes fyra nude-läppstift i väldigt olika nyanser, för att kunna passa de flesta hudtoner.

lappstift set
Bildkälla: Beauty Bakerie

– Inspirationen bakom Nude-tella kollektionen kommer från att minska en frustration med representation. Jag ville skapa en kollektion som erbjuder nudes för alla. Därför är kollektionens tagline ”my nude is not your nude”, säger Nicole till Elite Daily.

Beauty Bakeries mål överlag är att skapa produkter för alla hudtoner. Nicole vill pusha för representation av mångfald och expandera definitionen av ”nude”. Woho, säger vi!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss