in

Dessa holografiska läppglans ger oss seriösa cravings – är det här årets bästa beauty-produkt?

holografisk

November toppas med den nya sminkprodukten som ger mest ha-begär av dem alla: det holografiska läppglanset. Ja, du läste rätt. Holografiska läppar is a thing och vi är helt tagna. Se själv! Mer

Det är November och detta beauty-år är på väg mot sitt slut! Läppar har legat i fokus under 2016, mycket tack vare realitystjärnan och modellen Kylie Jenner. Veckorevyn.com har tidigare skrivit om Kylies syn på sina läppar och vad det var som fick henne att börja förstora dem.

Våra Instagram-feeds har under året fyllts med mängdvis av inspo. Matta, nudefärgade eller färgsprakande – 2016 har det funnits något för alla. Årets bästa nyheter enligt oss är läppstiftet som ändrar färg efter kroppstemperatur och lika gärna hade kunna vara en inredningsdetalj för dess speciella design.

Det senaste favorittillskottet som avslutar beautyåret på topp är hologram-läppglanset. Ja, du läste rätt. Hur coolt?! Det är märket Sigma Beauty som ligger bakom de hypade läppglansen som kommer i fem färger: Double Whammy (grön och lavendel), Flip-Flop (orange holografisk), Other Worldly (mintgrön), Pink Lotus (prismatisk rosa) och Transcent (lila opalescens).


Läppglansen kan bäras för sig själva eller över färgade läppstift för en ännu kraftfullare effekt. Enligt TeenVogue som testat dem är färgen lika holografisk vid applicering som den ser ut i tuben. För tillfället finns drömglanset enbart att köpa på företagets hemsida, för 14 dollar styck. Vågar du testa?!

[adSpace placement=”auto”]

Läs även:

Så får du alla läppstift att bli matta på läpparna – världens bästa hack!

Här är Instagram-kontot som visar hur läppstift ser ut på olika hudfärger