in

Carolina Gynning: ”Jag är beroende av smink!”

bild 6
Carolina Gynning: "Jag är beroende av smink!"

Carolina Gynning vet att det är viktigt med mycket vatten för att huden och håret ska orka med. För VR berättar hon som sina dyra skönhetsvanor och vilken produkt som räddat hennes hy.

Mer

gynning2

Så Carolina, när man läser din blogg får man intrycket av att du är intresserad av smink. Stämmer det?
– Ja, jag är beroende av smink. Fast egentligen behöver jag inte makeup, för jag ser bra utan. Men det är jäkligt kul med beautyprodukter! Jag älskar Diors nya sminkserie ”Nude”.
 
Hur lång tid tillbringar du i badrummet på morgonen?
– Jag blir ju nästan alltid sminkad för olika jobb. Men om jag har en ledig dag så tar det nog en timme med dusch och allt.
 
Har du alltid smink med dig i väskan?
– Gud ja! Jag har så mycket smink att jag till och med behöver en stor väska för att allt ska få plats. Jag hatar de där små kuvertväskorna för där får jag bara plats med ett läppglans och ett puder. Jag vill ha med mig minst sju puder och åtta läppglans, ha ha!
 
Vilken skönhetsprodukt kan du inte vara utan?
– En riktigt bra ansiktscreme. Just nu använder jag Akademiklinikens ansiktscreme, den har verkligen gjort skillnad. Den är helt fantastisk!

gynning1

Vilken skönhetsprodukt lägger du ner mest pengar på?
– Extensions, helt klart. Var tredje månad sätter jag i nya extensions och det kostar en hel del.
 
Tycker du att hudvård är viktigt?
– Det är otroligt viktigt. Tar du hand om din hud och ditt hår så känner du dig också snyggare, och jag tycker om att känna mig snygg. Känner jag mig fin så utstrålar jag också det. De dagar då jag känner mig ful vill jag bara sitta i ett hörn och inte synas.
 
Hur sminkar du dig till fest?
– Som till vardags, fast jag kör på med lite mer eyeliner och lösfransar.
 
Hur tar du hand om ditt hår och din hud?
– Jag älskar Kérastase och jag har alltid deras produkter i mitt hår. Även om jag festar ganska mycket så tar jag det mycket lugnare än många tror. Jag tänker på att sova tillräckligt och att dricka mycket vatten.