in

Bli vinterfräsch på 20 minuter!

vinterdragare
Bli vinterfräsch på 20 minuter!

Har vinternkylan gjort din hy torr, grå och glåmig? Lugn, VeckoRevyn visar hur du får tillbaka lystern i tio superenkla steg!

Mer

vinterdragare

Steg 1 Rengöring
Rengör huden noga med en mild och återfuktande rengöringskräm. Låt rengöringskrämen sitta i 30 sekunder innan du sköljer ansiktet. Aco Face rengöringslotion är en riktig budgetfavorit!

Steg 2. Naturlig peeling
Skölj ansiktet med ljummet vatten i ett par minuter. Ta därefter en mjuk frottéhandduk som du fuktar lätt i det varma vattnet. Massera sedan ansiktet med handduken i cirkelrörelser. Massera lite extra länge på partier där huden känns torr. Detta är en supereffektiv peeling som är helt naturlig och inte irrterar huden i onödan!

Steg 3. Ansiktsmask
Lägg en ansiktsmask som är anpassad efter din hudtyp. Har du stora porer och oren hy kan du exempelvis välja en mask som har renande effekt. Nivea har flera olika masker att välja mellan till riktigt bra pris!  

Steg 4. Lystergivande serum

Smörj in ansiktet med ett serum för fin lyster. Huden känns spänstig och utjämnad. En riktig boost för vinterglåmig hy! Vi gillar Beauty Flash Balm från Clarins.   

Steg 5. Färgad dagkräm
Vänta en minut till serumet sjunkit in i huden ordentligt. Massera sedan in en dagkräm med lite färg i. Tonad dagkräm ger en fin och naturlig finish utan att täcka för mycket.

Steg 6. Concealer
Använd en concealer som matchar din hudton eller som är något ljusare. För röda partier är det bra om concealern går mot gult och för att täcka mörka ringar bör concealern gå mer mot det röda hållet. Använd pensel eller en tops för att appplicera på finnar kvisslor för minimal mängd concealer.

Steg 7. Böj fransarna
Hjälp naturen på traven och böj fransarna med en tång innan du applicerar mascara för ett piggare intryck.

Steg 8. Mascara
Applicera mascara. Vill du ha fylliga fransar eller en naturlig vardagslook? Kolla in VeckoRevyns mascaraguide!  

Steg 9. cremerouge
Välj en nyans som liknar den nyans du får när du rodnar, le och applicera med cirkulerande rörelser på kindens högsta punkt för en naturlig rosig look.

Steg 10. Läppbalsam
Avsluta med ett mjukgörande och glansgivande läppbalsam. Voila! Vinterfräsch look på 20 minuter!

Mer om skönhet på Veckorevyn.com:
Vilket läppstift ska man välja?, Sminka dig naturligt vacker, Fylligare ögonfransar – 6 snabba knep