in

Bli sommarsnygg – snabbt!

bild 6
Bli sommarsnygg - snabbt!

Är kroppen fortfarande i samma skick som i julas och inte alls förberedd på strandhäng och sommarfester? VeckoRevyn ger dig knepen som får dig att känna dig sommarsnygg – snabbt!

Mer

Fuska fram solbrännan.

bus

Har sommarjobbet hållit dig borta från stranden? Eller är det helt enkelt vädret som gjort att din hud fortfarande är ungefär lika blek som i julas?

Den snabba, och dessutom hälsovänliga, lösningen heter brun utan sol. Bland butikernas breda sortiment kan du välja och vraka mellan gradvis starkare fejkbränna, tan-servetter och traditionell brun utan sol. Att du gör din hud en stor tjänst genom att spara in på timmarna i solen är bara ett stort plus!

Vårda fötterna.

fot

Ge fossingarna ett välförtjänt fotbad! Allt du behöver är vamrt vatten, en balja och några droppar lavendelolja. Låt fötterna bara i tio minuter, smörj sedan in fötterna noggrant med en fuktgivande creme.
Måla sedan tånaglarna i en somrig färg!

Skönhetsboosta håret!

frisyren

Om det var ett tag sen du satte saxen i håret – unna dig ett besök hos frisören! Med nyklippta toppar och lyxig salongkänsla får du genast en skönhetsboost.

Har du varken tid eller råd med ett frisörbesök just nu? Köp en härlig, och inte nödvändigtvis dyr, inpackning för håret. Använd också gärna ett spraybalsam till håret med solskyddande effekt.

Skrubba fram pussmunnen.

pussmun

Torra och fnasiga läppar mår bra av en lätt peeling då och då.

Det billigaste, och enklaste, alternativet för en härlig läppskrubb är att blanda honung och socker. Skrubba läpparna med den söta blandningen, ta gärna hjälp av en mjuk tandborste! Avsluta med ett vårdande läppbalsam (gärna med solskyddsfaktor!) och ett snyggt läppglans.

Pigga upp händerna.

hander

En uppiggande kur för händerna blandar du lätt ihop själv med ingredienser från skafferiet. Tag 2 matskedar rapsolja och häll det över en halv deciliter socker. Gnid skrubben på händerna och skölj sedan med kallt vatten. Återfukta sedan händerna med en härligt doftande handkräm. Avsluta med att lacka naglarna!

Uppdatera underklädesgarderoben.

under

Underkläder från Lindex, Topshop, Urban Outfitters och HM.

Med ett par snygga underkläder under sommarklänningen höjs skönhetskänslan flera snäpp! Satsa på tunna material och ljusa färger – eftersom de ska lyckas gömma sig under dina ljusa sommarkläder.