in

Bli festfin på 30 minuter

festfin30min

Hjälp, nyårsfesten börjar om en timme och du har inte kommt längre än till duschen! Ingen panik. VeckoRevyn visar hur du blir festfin på bara 30 minuter.

Mer

2 minuter
Tvätta ansiktet och smörj in med en fuktighetsbevarande ansiktskräm.

 7 minuter
Du behöver inte krångla till det för mycket när det kommer till håruppsättningar. Varför inte göra det enkelt och ha håret utsläppt, kanske få bort luggen med en fläta istället för ett hårspänne? Eller så sätter du upp håret i en snabb tofs, ett exempel på en fin festtofs hittar du HÄR.

7 minuter
Måla naglarna. Välj gärna en nyans som funkar med din outfit! Är starka färger på naglarna inte din grej? Välj då ett neutralt lack. För att du snabbt ska kunna gå vidare till nästa steg är det bäst att använda ett snabbtorkande lack.

Isadora Wondernail är ett snabbtorkande lack som finns i flera olika färger. Kan bli ditt för 52 kr!

3 minuter
För att pigga upp blicken duttar du concealer på den tunna huden under ögonen. Var varsam när du jämnar ut eftersom att huden där är extra känslig! Har du rodnader eller andra skavanker i ansiktet som du vill gömma är concealern ett utmärkt hjälpmedel.

En riktigt bra concealer är Estée Lauder Ideal light, och den blir din för 260 kr.

3 minuter
För att få huden jämn och fin kan det behövas en foundation. Har du en bra ”hydag”? Låt ansiktet vila från foundationen och gå vidare till nästa steg!

Ett bra alternativ för huden är en mineralfoundation. i.d Bare Minerals är det bästa på marknaden just nu och kostar 398 kr.

2 minuter
Rosa kinderna med ett rouge. Applicera samtidigt som du ler så ser du tydligare var dina kindben är markerade, och var du ska måla.

Blush från FACE Stockholm, 152,50 kr.

2 minuter
Lägg en tunn linje med mörkbrun eyeliner längs den övre franlinjen för ett natuligt markerat resultat.

Isadora Fine liner eye stylo är en flytande eyeliner som blir din för 95 kr.

1 minut
Använd dig av en glittrig flytande eyeliner i valfri färg för att få till den rätta festkänslan. Måla endast på den yttre halvan av den övre franslinjen och avsluta med en liten krok om du känner för det. För att rama in ögonen målar du även en tunn, tunn linje precis i yttre ögonvrån på nedre fransraden.

Make Up Store levererar de bästa glittereyelinerna just nu. Glitter eyeliner liquid finns i flera färger och kostar 155 kr.

2 minuter
Böj ögonfransarna med en ögonfransböjare och lägg försiktigt på en svart mascara på ögonfransarna. Var försiktig så att du slipper spindelbenen!

Lancôme Hypnose Mascara ger fylliga och långa fransar. Den kostar dig 199 kr.

1 minut
Till sist är det dags för läppglanset! Välj den nyans som du brukar använda till fest och trivs med. Glöm inte att ta med läppglanset i partyväskan så att du kan fylla på under kvällens gång!

Mac Lipgloss har fått högsta betyg av VeckoRevyns sminkexpert Therése. Priset är 160 kr.