in

BÄSTA SMINKET: Budget vs Lyx

gisele
BÄSTA SMINKET: Budget vs Lyx

Nagellack, fuktkrämer och gloss – vad borde ha sin självklara plats i alla tjejers badrumsskåp? Veckorevyn.com har svaren.

Mer

Den där mascaran man aldrig får nog av, fuktkrämen som gör under och den där budgetprodukten du alltid återvänder till. Veckorevyn.com har samlat ihop både budgetprodukter och lyxigare varianter av sminket du inte klarar dig utan.

Dessutom tog vi oss ett snack med skönhetsredaktören Lisen om hennes favoriter just nu!

SMINK: Lyx vs Budget – 20 produkter du inte klarar dig utan!

5 frågor till Lisen

lisen

Vilket smink önskar du dig i julklapp?

Jag önskar mig Laura Merciers doft ”Eau de Lune” och body butter ”Clementine”, Kiehl’s ögonkräm med avokado och Eye Shimmer Souffle i färgen ”Pallido” från Vincent Longo, den verkar riktigt fin och användbar!
Vinterns bästa skönhetsknep?
Att peela huden med en mild peeling för att bli av med torr-fnassel och att byta till en kraftigare dagkräm som skyddar huden mot kylan! Glöm inte att ta hand om dig bara för att det är vinter och allt känns småglåmigt. Ta en dag för dig själv när det känns som värst med masker, brynplockning och kanske lite brun-utan-sol så känns det genast bättre! Och så behöver de flesta sova ännu lite mer ..
Budgetprodukt du inte kan leva utan?
Colorans brynfärg och Carmex läppbalsam.
Lyxprodukt du inte kan leva utan?
Caritas serum des lagoons … Och så råkar jag älska dyra, lyxiga bodylotions gärna allt från Chanel, Laura Mercier och Mor Cosmetics.
Vilken parfym gillar du mest just nu?
Chanel, Chanel och Chanel. Helst Chance eller Mademoiselle. Och så gillar jag Marc Jacobs Perfume.

LÄS MER: Vad tycker Ebba om Cavallis H&M-kollektion?