in

Så räddar du ett torrt och slitet sommarhår

Bästa tipsen - så får du ett torrt och slitet hår att bli glansigt igen

Sol och bad kan slita rejält på ditt hår. Här är skönhetstipsen och beautyknepen som får ett torrt hår med slitna hårtoppar att bli återfuktat och glansigt igen! Mer

Så räddar du ett torrt hår: Låt håret vila

Så får du ett torrt och slitet hår att bli mjukt och glansigt - bästa tipsen
Många av oss fönar, lockar, plattångar och sprayar som om det inte fanns en morgondag under nästan hela håret. Varför inte försöka ta några veckor där du låter håret vila från dessa slitsamma procedurer?


Så får du glans i ett livlöst hår: Djuprengör

Efter en vistelse utomlands eller om du har en egen brunn kan du behöva rensa bort koppar, järn, kol och mineralavlagringar från håret som kan göra det mindre följsamt och dessutom missfärgat. Att rengöra håret på djupet är ofta ett måste efter semestern om du inte gjort det kontinuerligt under tiden.

Bäst i test mot livlöst hår:

Skärmavbild 2019 07 31 kl 20 17 31

Maxi wash detoxing schampoo från Kevin Murphy bryter ner fett och gör håret och hårbotten ren på djupet. Schampot avlägsnar också alla rester av stylingprodukter och lämnar håret mjukt och glansigt.


Så räddar du torra hårtoppar: Återfukta håret

Trots att vi gjort vad vi kan för att hålla håret i bra kondition under semestern är det med största sannolikhet i behov av lite extra TLC (tender loving care) efter några intensiva semesterveckor.

Bäst i test mot torrt hår:
Torrt och slitet hår? Här är bästa tipsen till hur du får glans och volym igen!

Kérastase Nutritive Crème magistrale, är en intensivt återfuktande och närande leave-in balm för de allra torraste längderna.

Av: Lisen Sundberg.

Den här artikeln innehåller köplänkar.