in

Bäst i test: mascaror som ger fylliga och långa fransar

bast i test mascara

VeckoRevyns skönhetsredaktör Lisen Sundberg testar mascara. Vägen till riktigt fylliga fransar får du reda på här! Mer

mascara 1

1. Isadora Stretch Lash Mascara, 175 kr.

+++++

Storlek: 9 ml.

Om produkten: Mascara med vridbar borste som i två olika lägen kan ge antingen separation och längd eller extra defintion och volym.

Så tycker vi: Den vridbara borsten känns lite som en gimmick, men med det här resultatet spelar det ingen roll! Du får både längd, separation och volym. Hur bra som helst!

mascara 2

2. Revlon Mega Multiplier Mascara, 159 kr.

++

Storlek: 8,5 ml.

Om produkten: Så kallad ”tubmascara” som lägger sig likt en spindelväv runt varje frans och som kan tvättas av med ljummet vatten.

Så tycker vi: Det är skönt med en mascara som inte kräver det tunga artilleriet vid borttagning, men fransarna blir fjösiga utan stuns. Mascaran är svår att bygga upp.

mascara 3

3. L’oreal Paris Paradise Extatic Mascara, 139 kr.

++++

Storlek: 6,4 ml.

Om produkten: Mascara med ricinolja som ger näring. Har en mellanstor, mjuk borste.

Så tycker vi: Utlovar intensiv volym och spektakulär längd och ja, det får du! Superlätt att applicera, du behöver knappt arbeta med borsten. Vill du ha naturliga fransar kan du leta vidare, men för fylliga fransar är den ett kap!

mascara 4

4. Buxom Mascara Blackest Black, 225 kr.

+++++

Storlek: 11 ml.

Om produkten: Vitaminberikad mascara med piggborste som ska ge fylliga, lyxiga fransar.

Så tycker vi: Den här är en bästsäljare och vi förstår varför. Det känns som en mascara som kan passa de flesta; den ger längd och separation, samtidigt som det går lätt att bygga extra volym med ett antal lager.

TIPS! 

När mascaran är slut, spara borsten! Tvätta den med tvål och vatten. Använd till att ta bort överflödig mascara eller att fixa dina bryn.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss