in

Bäst i test: Eyeliner som håller hela dagen

Eyeliner bäst i test 2020
Bild: terricks noah/Unsplash

Vi har dykt ner i eyeliner-djungeln för att se vilken som håller hela dagen lång – och vilken som gör bäst vinge. Här är de som fick bäst i test! Mer

koplankar 1024x37 1

Eyeliner är ett självklart val i sminkväskan för många och passar perfekt för att framhäva ögonen och ge en uttrycksfull makeup som funkar både till vardag och fest. Vi har listat åtta eyeliners som vi tycker extra mycket om!

1. Roller Liner från Benefit Cosmetics

Eyeliner penna bäst i test från Benefit

Roller Liner är en matt, flytande eyeliner från Benefit Cosmetics som ger skarpa linjer. Den torkar snabbt och eftersom penseln är ganska lång rekommenderar vi den till dig som är en van eyeliner-målare. Betyg 4/5. Läs mer och köp här.

2. Voyeur Waterproof Liquid Liner från Hourglass

Eyeliner penna bäst i test och tips

Den här eyelinern från Hourglass är vattenfast, flytande och har en flexibel filtspets. Den är ganska dyr men lätt att måla med och håller riktigt, riktigt bra. Eyelinern glider lätt över fransraden och flyter inte ut i linjer. Läs mer och köp här. Betyg 4/5. Läs mer och köp här.

3. Epic Ink Liner från NYX 

Eyeliner penna bäst i test från NYX

Epic Ink Liner är en brun eyeliner från NYX. Med en flexibel borstspets går det att skapa både tunna linjer och tjockare, beroende på trycket. Vi tyckte att en brun eyeliner var en fantastisk upplevelse! Så mycket mjukare än svart, men ändå så snyggt. Lättapplicerad, men aningen svårare att få en riktigt tunn linje. Produkten kan flyta ut en aning och sitter inte lika hårt som några av konkurrenternas. Men, med det sagt är det fortfarande en bra, prisvärd eyeliner! Betyg 4/5. Läs mer och köp här.

4. On Stage Liner Eyeliner från Dior

Eyeliner bäst i test från Dior

Den här eyelinern från Dior ger en extremt precis linje. Du kan göra den nästan hur tunn du vill och verkligen rita fram en perfekt kattvinge. Inga ojämnheter i pigmenteringen och den flyter inte ut i små linjer. Är du nybörjare med eyeliners och vill satsa på att öva upp en riktigt bra vinge är det här du ska börja, Diors eyeliner gör nästan jobbet åt dig! Betyg 5/5. Läs mer och köp här.

5. Colorful Eyeliner från IsaDora

Eyeliner bäst i test från IsaDora

Med den här eyelinern från IsaDora kan du lätt variera tjockleken på linjerna – från mycket tunna till mer kraftfulla. Den är helt fri från parfym och lätt att måla med. En bra eyeliner för dig som är nybörjare! Betyg: 4/5. Läs mer och köp här.

6. Tattoo Liner från KVD Vegan Beauty

Eyeliner bäst i test från KVD Vegan Beauty

Den här eyelinern från KVD Vegan Beauty är flytande och har en väldigt tunn spets. Den kladdar inte och är dessutom vattenfast! Nackdelen är dock att den kan ta slut ganska fort. Betyg: 4/5. Läs mer och köp här.

7. Liquid Liner White från NYX

Vit flytande eyeliner från NYX

Vill du sticka ut lite extra ska du testa en flytande vit eyeliner från NYX. En vit eyeliner gör så att ögonen ser klarare ut. Just den här har en matt finish som vi gillade! Den hade kunnat hålla lite längre, men den är verkligen prisvärd. Betyg 4/5. Läs mer och köp här.

eyeliner inglot

Amc Eyeliner Gel från Inglot håller väldigt bra och är vattentålig. Du behöver en pensel att måla ögonen med och eyelinern är lätt att justera i efterhand om formen blir fel. Däremot torkar den snabbt ut vilket gör att du kan behöva köpa till Duraline från Inglot som gör eyelinern mer fuktig igen. Betyg 3/5. Läs mer och köp eyelinern här.

Tips: så målar du dina ögon med en eyeliner

Artikel av: Lisen Sundberg och Frida Olheden