in

Anastasia Beverly Hills-grundare: 3 saker du aldrig ska göra med dina ögonbryn

aldrig gora med ogonbryn dragare

När drottningen av ögonbryn talar – då lyssnar man! Mer

Om det är någon som är proffs på ögonbryn så är det Anastasia Soare, grundaren av makeup-märket Anastasia Beverly Hills (och Kim Kardashians bryn-guru).

Hon har gett oss ikoniska ABH Brow Pomade och ligger även bakom älskade produkter så som Brow Wiz och ögonskuggspaletten Modern Renaissance.

Så när Soare delar med sig av sina dont’s när det kommer till ögonbryn tar man fram papper och penna och börjar anteckna. För InStyle berättade hon om tre saker man inte ska göra med sina bryn om man vill slippa se ut som, låt oss säga, Pamela Anderson i början av 2000-talet.

1. Lägg ner pincetten

– Vet du vad det största misstaget jag ser är? Kvinnor som plockar sina ögonbryn överallt, i tron om att de får en högre båge. Så är det inte alls. Ögonbrynet måste vara långt, säger Soare.

2. Fyll aldrig i uppifrån

Soare förklarade att man alltid ska börja med att fylla i ens ögonbryn nerifrån, inte uppifrån. Starta på mitten av ditt bryn, och jobba dig utåt längs kanten tills slutet av ditt bryn där det kan vara lite mer pigmenterad. Låt brynets främre del se mer naturligt ut med en ljusare färg.

– Försök vara lätt på handen, du kan alltid bygga på mer färg om det behövs, säger Soare.

3. Använd inte för många produkter

Soare råder en till att alltid ha en bra ögonbrynspenna, men brynproffset har en till go-to produkt hon använder för att få till perfekta bryn: en genomskinlig bryngel. Efter att hon fyllt i sina bryn med en penna använder Soare gelen för att hålla brynen på plats.

När det kommer till bryn är alltså ”less is more” det rätta sättet att tänka på, enligt Soare.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss