in

8 största skönhetsmissarna

missarna dragare
8 största skönhetsmissarna

Känner du igen dem?

Mer

missarna dragare

Vi har alla gjort dem, de klassiska skönhetsmissarna som vi själva har förträngt och stuvar långt långt bak i garderoben…
Men tyvärr måste kändisarna leva med de missar som fastnat på bild. Känner du igen dem?

1. Läppennan

b

Okej, Kim fick Eminen på fall, men tjejer, Don’t go there!
Vi må skratta åt gamla bilder på dessa missöden, men kanske stod du själv framför spegeln med en penna i lite mörkare nyans? Förhoppningsvis gick det aldrig så långt för dig som för Kim Porter.

2. Spindelögonen

d

Ihopklumpade spindelögon. Nej, nej och nej…
Innan vi fick upp ögonen för ögonfranskammen var detta missöde det som vi fick utstå i de tidiga åren av mascara-användande. Olyckligtvis väntar många kändisar fortfarande på detta uppvaknande.

3. Foundationskarven

foundation

Christina Aguilera har gjort en vanlig miss. Att kleta på foundation med fel ton i ansiktet är någonting vi alla gjort. Inte särskilt snyggt, men det förstod man inte då. För att testa ifall du möjligtvis fortfarande gör det rekommenderar vi att ta med en spegel utomhus i dagsljus.

4. De tunna ögonbrynen

pamela liten

Visst, det var ju så snyggt där framför badrumsspegeln. Men ska vi vara ärliga så har de tunna och överplockade ögonbrynen varit allt annat än smickrande på oss. Om du inte vill se ut som en kvarleva från 90-talet föreslår vi att du låter dina bryn växa fritt!

5. Brun-utan-solhänderna

c

Lindsay Lohan har glömt att tvätta händerna efter att hon använt brun-utan-sol, en vanlig och helt onödig miss även för oss dödliga. Om du inte vill proklamera ditt BUS:ande för alla rekommenderar vi att du noga tvättar händerna efter insmorning av brun-utan-solprodukterna.

6. Wetlooken

peter liten

Vi är osäkra på om vi ens tyckte att det var snyggt då. Men uppenbarligen gjorde någon det, wetlooken ansågs sexig och spännande för ett decennium sedan.  Och med så mycket gelé i håret borde nog 90-talets sexsymbol Peter André:s hår vara helt genomblött. Usch, ingen hit.

7. Nagelmönster

naglarna lietn

Om du var en tuff, galen och moderiktig tjej skulle du gärna visa upp några lackade mönster på naglarna i början av tvåtusentalet. Just då insåg vi bara inte att blommor, prickar och figurer snarare hade sin plats på vaxdukar och inte på våra naglar.

8. Tandsmycken

drew liten

Det är möjligt att det såg gulligt ut på Drew Barrymore. Men på oss andra såg det ut som någonting fastnat mellan tänderna. Blänket som glittrade från varje ung tjejs mun var inte förförande, snarare epileptiskt…