in

7 manliga beauty-vloggare som vi inte kan slita ögonen ifrån

Manliga beautyvloggare

Skulle skönhetsvloggande bara vara för tjejer? No way! De här killarna är några av världens bästa beauty-vloggare just nu. Har du inte spanat in deras sociala kanaler, kommer du vilja göra det nu. Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

För några dagar sedan skrev vi om att fantastiska makeup-geniet James Charles är CoverGirls’ ansikte utåt just nu – ett skönt banbrytande val, och så rätt! Men James är långt ifrån ensam som manlig beauty-vloggare. Här är 7 som vi älskar just nu! (Varning, du kommer bli besatt av deras kanaler!)

Marvyn Macnificent


Marvyn är makeup-artisten från Tyskland som ger oss allt vi vill ha i trendväg från beautyvärlden just nu.
Instagram: 125 000 följare: Marvyn_Macnificent
Youtube: 282 000 prenumeranter: Marvyn Macnificent

Patrick Starr

Patrick startade sitt Youtube-konto när han var arbetslös och ville få utlopp för sina kreativa sidor. Och vi är så glada att han gjorde det – det finns inget makeup-trick han inte delar med sig av.
Instagram: 2,5 miljoner följare: Patrickstarrr
Youtube: 1,7 miljoner prenumeranter: PatrickStarrr

Söker du efter någonting extra i beautyvlogg-världen så är Stahr Milan personen för dig. Han må vara ett geni när det kommer till makeup, men bara snacket i hans videos gör dem värda att kolla på.
Instagram: 157 000 följare: Starhmilan
Youtube: 239 000 prenumeranter: StahrPastel

TheBadBoosh


Joseph kallar sig själv ”en levande bratz-docka” och hans Youtube-kanal är perfekt för alla er som älskar att experimentera med smink.
Instagram: 65 000 följare: thebadboosh
Youtube: 44 000 prenumeranter: badboosh

[adSpace placement=”auto”]

Bretman Rock från Filippinerna har miljoner följare. Han älskar makeup i allmänhet, och läppstift i synnerhet, och har sin egna produkter på bretmanrock.com.
Instagram: 6,5 miljoner följare: bretmanrock
Youtube: 987 000 prenumeranter: Bretman Rock

Wayne Goss


Wayne Goss är Englands makeup-esse som du ska gå till om du vill lära dig… typ allt! Han har 15 års erfarenhet av branschen och får de mest avancerade lookerna att kännas genomförbara.
Instagram: 486 000 följare: gossmakeupartist
Youtube: 2,7 miljoner prenumeranter: Wayne Goss