in

7 manliga beauty-vloggare som vi inte kan slita ögonen ifrån

Manliga beautyvloggare

Skulle skönhetsvloggande bara vara för tjejer? No way! De här killarna är några av världens bästa beauty-vloggare just nu. Har du inte spanat in deras sociala kanaler, kommer du vilja göra det nu. Mer

För några dagar sedan skrev vi om att fantastiska makeup-geniet James Charles är CoverGirls’ ansikte utåt just nu – ett skönt banbrytande val, och så rätt! Men James är långt ifrån ensam som manlig beauty-vloggare. Här är 7 som vi älskar just nu! (Varning, du kommer bli besatt av deras kanaler!)

Marvyn Macnificent


Marvyn är makeup-artisten från Tyskland som ger oss allt vi vill ha i trendväg från beautyvärlden just nu.
Instagram: 125 000 följare: Marvyn_Macnificent
Youtube: 282 000 prenumeranter: Marvyn Macnificent

Patrick Starr

Patrick startade sitt Youtube-konto när han var arbetslös och ville få utlopp för sina kreativa sidor. Och vi är så glada att han gjorde det – det finns inget makeup-trick han inte delar med sig av.
Instagram: 2,5 miljoner följare: Patrickstarrr
Youtube: 1,7 miljoner prenumeranter: PatrickStarrr

Söker du efter någonting extra i beautyvlogg-världen så är Stahr Milan personen för dig. Han må vara ett geni när det kommer till makeup, men bara snacket i hans videos gör dem värda att kolla på.
Instagram: 157 000 följare: Starhmilan
Youtube: 239 000 prenumeranter: StahrPastel

TheBadBoosh


Joseph kallar sig själv ”en levande bratz-docka” och hans Youtube-kanal är perfekt för alla er som älskar att experimentera med smink.
Instagram: 65 000 följare: thebadboosh
Youtube: 44 000 prenumeranter: badboosh

[adSpace placement=”auto”]

Bretman Rock från Filippinerna har miljoner följare. Han älskar makeup i allmänhet, och läppstift i synnerhet, och har sin egna produkter på bretmanrock.com.
Instagram: 6,5 miljoner följare: bretmanrock
Youtube: 987 000 prenumeranter: Bretman Rock

Wayne Goss


Wayne Goss är Englands makeup-esse som du ska gå till om du vill lära dig… typ allt! Han har 15 års erfarenhet av branschen och får de mest avancerade lookerna att kännas genomförbara.
Instagram: 486 000 följare: gossmakeupartist
Youtube: 2,7 miljoner prenumeranter: Wayne Goss