in

7-eleven lanserar sitt eget sminkmärke – och vi är SÅ nyfikna

simplymeheader

Nej, det är inte ett skämt. Snart kommer 7-eleven med sitt eget sminkmärke! Mer

7-eleven ska börja sälja smink. Inte vilket smink som helst, utan butikskedjans eget märke. Produkterna kommer gå under namnet Simply Me, och inget ska kosta mer än 50-lappen.

simplyme3
Bildkälla: 7-eleven
simplyme2
Bildkälla: 7-eleven

Vad ska vi nu tycka om detta? Spontan åsikt: det ser ju väldigt classy ut, och Mac kan ha varit en inspirationskälla till dessa stilrena svarta och guldiga produkter. Och en 50-lapp för ett läppstift eller en mascara är ju verkligen ingen stor summa. Det återstår ju bara att se om kvaliteten håller.

Den tänkta målgruppen är modemedvetna millennials med en liten budget. För personer som jag själv, som alltid lyckas glömma något och sminkar sig påväg till festen, så är det ju minst sagt praktiskt att kunna springa in på 7-eleven och köpa en concealer.

simplyme4
Bildkälla: 7-eleven

Exakt när vi kan få köpa 7-elevens smink i Sverige är ännu oklart. Idag säljs Simply Me-produkterna i utvalda butiker i USA, men flera amerikanska medier skriver att de snart kommer säljas i samtliga butiker, 7-eleven har dock själva har inte sagt så mycket om det. Vi hoppas dock att de kommer till Sverige ASAP.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss