in

12 skönhetsprodukter som verkligen är värda pengarna

produkter

Att veta vad som är värt att lägga pengarna på och inte av alla miljontals skönhetsprodukter är inte det lättaste. Veckorevyn.coms chefredaktör Irena Pozar, som också är beautygalen, guidar dig till köpen som enligt henne är värda att lägga en extra slant på. Mer

 1. Nars Radiant cream concealer

  nars


  ”Den här concealern passar mig som är väääldigt ljus, men finns också i mörka färger. Den är återfuktande och lägger sig (oftast) inte i rynkorna runt ögonen. Det här är typ den enda concealern som har funkat på en torris som jag”

  Pris: ca 280 kr, Nars.

 2. Hoola matte bronzer från Benefit

  hoola-benefit

  ”Så enkel att jobba med, blir inte blaffor av brunt i ansiktet och är dessutom inte skimrig, vilket är typ omöjligt att hitta annars”

  Pris: ca 250 kr, Benefit.

 3. Kylie Jenner lipkit

  kylie-jenner-lipkit

  ”På riktigt det enda matta liquid-läppstiftet jag har testat som inte gör att munnen ser ut som en katts ända efter en timme. PLUS att färgerna är asfina!”

  Pris: ca 250 kr

 4. Urban decay primer potion

  urban-decay-primer-potion
  ”Gick runt med creasad ögonskugga i 10 år innan jag fann denna räddning till mina oljiga och lite hängiga ögonlock. Den här primern gör att skuggan sitter som berget, men se till att bara applicera den där du ska ha skugga eftersom den kan lämna en beige hinna efter sig”

  Pris: 125 kr, Kicks

 5. By terry hyaluronic hydrapowder

  by-terry

  ”Det borde nästan vara olagligt att betala över 400 spänn för TIO gram smink, men jag har gjort det – och jag har inte ångrat mig. Det här är det enda pudret som inte gör mig flagig efter några timmar.”

  Pris: 429 kr, Skincity

 6. Hourglass ambient ligting powder

  horuglass

  ”Okej, jag ljög: det finns faktiskt ett puder till som inte gör mig torr och det är Hourglass Ambient Lighting powder. Det är lite nedmattande, men också lystergivande. Jag vet, sjukt oklar förklaring, men tänk så här: tanken med Hourglass ambient-produkter är att de ska skapa ett ljus i ansiktet som efterliknar levande ljus, dagsljus, mysbelysning och så vidare. Och de lyckas med precis det!”

  Pris: ca 450 kr, Hourglass

 7. Anastasia brow wiz

  brow-wiz
  ”Jag gillar den här mer än Dip brow pomade. Om man som jag ibland vill ha bryn som inte är superskarpa och målade är den här pennan the shit!”

  Pris: ca 235 kr, Kicks

 8. Jorgobe peel off mask

  jorgobe

  ”The one and only svarta peel off-masken, tar bort all skit och gör inte särskilt ont. ”

  Pris: ca 249 kr, Eleven

 9. Chanel The Candeur et Experience Quadra palette

  chanel

  ”Vem kunde ana att den störa beauty-kärleken i mitt liv skulle bli röd ögonskugga? Den här paletten är det finate jag äger. Tyvärr är den alltid slutsåld, men signa upp dig på väntelistor och håll tummarna!”

  Pris: ca 500 kr, Chanel

 10. Estee Lauder Double Wear

  estee-lauder
  ”En heltäckande foundation som inte ser kakig ut på huden, täcker ALLT. Alltså på riktigt. Finns också bra utbud av färger på deras egen sajt!”

  Pris: 445 kr, Kicks

 11. Beautyblender

  beautyblender
  ”Vet inte ens hur man applicerar foundation utan den här längre. Den ger ett jämnt resultat och lämnar inga märken. Magi!”

  Pris: 199 kr, Eleven

 12. Stila stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner Intense

  eyeliner-stila

  ”Jag är en pensel-tjej egentligen och tycker alltid filttipp är svårt, men med den här eyelinern från stile funkar det utmärkt. Dessutom håller vingen exakt hela dagen!”

  Pris: ca 180 kr, Beautybay