in

12 makeuptrender som kommer vara superheta under 2018

makeuptrender 2018

Något som alltid är roligt inför ett nytt år är att se vilken inrikting beautyvärlden kommer ta. Här är 12 makeuptrender under 2018! Mer

1. Glittriga läppar

Efter att appen ”Kirakira” nästlat sig in på alla våras Instagram-flöden och gjort varenda bild supersparkly är det bara naturligt att vi nu ska glittra irl också. Skapa looken med ett genomskinligt gloss och dutta på lite lösglitter.

2. Glossigt glow

Våra läppar må vara glittriga, men huden ”ska” vara glitterfri. På kindbenen är det ett glossigt glow som gäller och huden får gärna se lite fuktig ut.

3. Naturliga bryn

Ett inlägg delat av 3INA Makeup (@3ina)

Efter att länge ha sett Instagram-brynen som är ifyllda in i det minsta, så är 2018 året då vi kommer kunna fixa våra bryn på nolltid. Allt som kommer behövas är bara en bryngel för att få fram en naturlig look som ändå håller brynen på plats.

4. Lätta fransar

Ett inlägg delat av Cat ? (@cat_roberts_)

No more att behöva applicera ett tredje lager mascara för att få till den perfekta volymen, nästa år är det naturliga fransar som gäller! Färga dina fransar och böj dem lite lätt, eller applicera mascara längst ut på fransarna bara så är du good to go.

5. Glossiga läppar

Ett inlägg delat av Glossier (@glossier)

2017 var året för matta läppar, och 2018 blir året för det motsatta. Ju mer gloss, desto bättre! Applicera ett lager av ditt bästa läppglans och gå ut för att ta dig an dagen, se bara till att helst matcha det med en vindfri-dag.

6. Peanut butter-lock

Ett inlägg delat av @terrybarberonbeauty

Ja, du ska ju inte direkt smeta på riktigt jordnötssmör på ögonlocken, men tänk i färgskalan! Terry Barber är MAC’s Director of Makeup Artistry, och han tycker PB-toner är det rätta.

7. Prick-eyeliner

Inta nailat den berömda eyelinervingen än? Ingen fara! 2018 kan du gott och väl köra på små prickar istället, som makeupartisten Kate Jane Hughes gör här eller någon annan roliga grafisk eyeliner.

8. Disco-lock

Precis som läpparna så ska även ögonen glittra rejält nästa år. På Stella Jeans SS18 visning var det glittriga ögonlock som gällde. Investera i några lösglitter och en mixing liquid och kör hårt med disco-locken.

9. Vit eyeliner

På designern Laura Biagiottis SS 18 visning hade modellerna en vit eyeliner medan resten av makeupen var minimal. En rolig och enkel sak att ta till om du inte vill köra på din vanliga, svarta eyeliner.

10. Säg det med paljetter

Sydkoreas största beauty-youtuber Pony är en att hålla ögonen på nästa år. Så ta till dig lite inspo från henne och gå in i 2018 med fina paljetter och stjärnor på kindbenen.

11. Körsbärsläppen

En riktigt glossig och röd körsbärsläpp är helinne 2018. Hos MAC koncentrerade man sig på den understa läppen medan man bara gav den övre läppen en hint av färg.

12. Gråa läppar

Om du tycker en röd läpp är alldeles för mesig ska du satsa på gråa läppar istället. Sveriges makeupkändis Linda Hallberg rockar den gråa läppen med skimriga ögonlock och en bar hud.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss