in

10 Världens bästa skönhetsprodukter

bild 2
10 Världens bästa skönhetsprodukter

Det finns skönhetsprodukter och det finns skönhetsprodukter. Veckorevyn tipsar om skönhetsprodukterna du inte klarar dig utan.

Mer

namnlost 1

1. Mac Prep + Prime transparent finishing powder, 315 kr.
Därför är den bättre:

Pudret mattar ner huden utan att tillföra pigment, vilket gör att det fungerar året om. Att det dessutom gör att make upen sitter som berget och att synbara porer visuellt minskar, är ytterligare egenskaper som knockar andra puder.

2. Maybelline Line definer liquid, 95 kr.
Därför är den bättre:

Tack vare sin hårda spets, är pennan lika lättmanövrerad som en tuschpenna. Beroende på hur du håller den går täckningsgrad såväl som tjocklek på linje att variera. Ett riktigt budgetfynd!

3. Tweezerman pincett, 200 kr.
Därför är den bättre:
200 kr kan låtas som mycket för en pincett. Å andra sidan har du denna en hel livstid (såvida du inte tappar bort den). Tack vare sin sylvassa spets, kommer inte ens de tunnaste, ljusaste stråna undan.

4. Dior Diorskin foundation, 475 kr.
Därför är den bättre:
Diorskin är som photoshop för huden! En droppe stor som en pärla förvadlar den tristaste hy till slät med lyster.

smink2

5. Björn Axén Styling Powder, 130 kr.
Därför är den bättre:
Detta hårpuder har förmågan att förvandla det flottigaste håret till en man med volym, som skulle göra Laila Bagge grön av avund. Extra plus för den behagliga doften och att den passar brunetter såväl som blondiner.

6. Avene Thermal Spring Water, 95 kr.
Därför är den bättre:
Det här är ett ansiktsspray minst lika bra som kusinerna i 300kronors-klassen. En magisk slöja som återfuktar och fräschar upp. En lätt dusch efter att puder är lagt, ger ansiktet ett härligt skirt utseende.

7. L’oréal Gentle Eye Make-Up Remover Waterproof, 70 kr.
Därför är den bättre:
Denna skonsamma tvåfas-removern suddar bort vattenfastmascara lika lätt som ett tunt streck flytande eyeliner. Dryg som tusan.

8. Dove Visible effects body lotion, 69 kr.
Därför är den bättre:
En djupt återfuktande hud utan att kladda, är inte längre en omöjlig ekvation. Med denna prisvärda lotion blir det verklighet.

 

ogonsmink

9. Depend Ögonbrynpenna, 89 kr.
Därför är den bättre:
Glöm hårda, osmickrande streck som ögonbryn. Med Depends penna blir endast stråna färgade och inte huden. Perfekt om du föredrar en naturlig look, eller vill ha lite färg och stadga efter några drag med brynskuggan.

10. Shu Uemura Ögonfransbörjare, 200 kr:
Därför är den bättre:

Make up-artister världen över kan inte ha fel. Denna fransböjare formar de mest svårformade fransar. Tyvärr säljs den utomlands. Ytterligare en favorit, som går att få tag på svensk mark är signerad Shiseido – och lämpar sig bättre för större ögon.