in

10 sminkfavoriter i vår

bild 42
10 sminkfavoriter i vår

Vårstäda necessären och ersätt gamla produkter med dessa 10 sminkmåsten.

Mer

Förpacka fräscht

a

Förpacka ditt vårsmink i en ny necessär. Lika snygg som praktisk är Pipols mellanstora necessär med plats för både puder, foundation och roliga skuggor. Kostar 129 kr och går att köpa här.

Lösfransar på tub

b

Kultförklarade mascaran Imju Fiberwig från Japan har landat på butikshyllorna. Men lovorden är delade. ”Ger verkligen lösfransar” hävdar någon på redaktionen. ”Trist färg och alldeles för lite volym” menar en annan. Kostar 220 kr och finns att köpa här.

Nattcrème för håret

j

Låt håret och få sig en god natts sömn. Smörj hårtopparna med nattkrämen Redken Real Control Over Night Treatment och vakna med hår mjukt som siden. Kostar 279 kr och finns att köpa här.

Få glow som Jlo

c

Vilken är hemligheten bakom kändisarnas Hollywood-glow? Tricket är en skimrande, absolut inte glittrande, kräm som appliceras på kindben, näsrygg och i amourbågen. Testa MUSE Hybrid 2 in 1 Luminizing Primer från kändisarnas favoritsminkmärke Smashbox. Kostar 395 kr och finnas att köpa här.

Flott festhår

i

Flottigt hår och fest om 15 minuter? Ingen panik – testa torrschampo. I praktisk sprayflaska kommer Björn Axén Styling Powder with Mattifying Effect. Några sprut förvandlar det flottigaste håret till luftigt voluminöst och redo för fest. Kostar 70 kr och finns att köpa här.

Tuff trio

d

Våga lek med skuggor i vår. Ett bra tips är att köpa billiga skuggor och blanda dessa med vatten för längre hållbarhet. Grunda gärna med primer så sitter skuggan hela natten. Denna fina trio kommer från H&M kostar 69:50 kr.

Brun i begränsad upplaga

e

Ett vanligt brun utan solpuder för somliga, ett åtråvärt samlarobjekt för andra eftersom det säljs i begränsad upplaga. Indian Summer Glow Powder innehåller mycket skimmer och ger dig en solkysst look. Kostar 339 kr och finns att köpa här.

Större läppar

h

Läppglans som inte klibbar men ändå ger rikligt med glans är Volume Shine Wonder Full från Nivea. Kostar cirka 100 kr.

Snygg som en supermodell

f

Svenska supermodellen Caroline Winbergs hudvårdsserie är en riktigt angenäm upplevelse. Parfymfria och dryga ansiktprodukter runt hundralappen gör dem till ett riktigt kap. Kostar 79-119 kr och finns att köpa här.

Lackat och klart

g

Done out in deco från OPI är den perfekta lavendellila nyansen att lacka naglarna med. Kostar 140 kr och finns på tillexempel Kicks.