in

10 budgetknep för ditt hår

10 budgetknep för ditt hår

Måste hårprodukter kosta skjortan för att vara bra? Självklart inte! Här är 10 favoriter under den magiska 100-kronorsgränsen.

Mer

1. Stylande servett

Vårda, styla och fräscha upp håret i ett endaste svep med Ted Gibsons hårservetter! För 29 kronor får du en smart servett att ta med på gymet, ha i weekendbagen eller varför inte ge bort som lite frisör-lyx i present?
Ted Gibson Styling hair sheet, 29 kr.

2. Klassiker Elnett

Klassikern Elnett håller sig kvar på tronen som hårlacket med stort H. Bättre hårspray är helt enkelt svår att hitta. Den ger mjuk stadga och perfekt som en sista fixering av partyfrissen.

Miniförpackningen för tjugo spänn är ett måste i partyhandväskan!

L’Oréal Paris Elnett satin hårlack, 20 kr.

3. Ett lockande mousse

Mousse att krama in i fuktigt eller torrt hår för en naturlig flexibel ”bounce” till självlockigt hår. Föna eller låt självtorka, voilà – superchic!

Att den dessutom innehåller ett ordentligt värmeskydd mot fön och locktång gör den till en klar budgetfavorit.
Wella Shockwaves, Twirl it, 50 kr.

4. Hair-blues

Björn Axéns babyblå schampo doftar himmel och lämnar håret rent, mjukt och ger en skön frisör-schampo känsla …
Björn Axén Care schampo repair, 80 kr.

5. Knallrosa original

Proffs hårspray är ett original. Den knalligt rosa sprayen (helst i praktisk ”bag-size”) bevisar att en superspray som håller stadgan hela dagen faktiskt inte måste kosta en krona över 20.
Proffs Super strong hairspray, 20 kr.

6. Packa in barret

Håret blir följsamt, väldoftande och högblankt utan att tyngas ner. Vad mer kan begäras av en inpackning i 70-kronors klassen?
L’Oréal Elvital Nutri-gloss inpackning, 70 kr.

7. Håll håret torrt

Kisby, kisby, kisby … Bråttom ner på stan, men noll tid att tvätta håret? Okej, vi har sagt det förr, men det tål att upprepas – Kisby är räddningen!
Kisby Torrschampo, 79 kr.

8. Färga fint

Flera rutinerade hemmafärgare går i god för Country colors. Lättapplicerat, effektivt och hållbar färg är några av de adjektiv som använts.
Schwartzkopf Poly country colors, 85 kr.

9. För längtande längder

Nya Detangling creme från VO5 är den perfekta mjukgöraren för långa längder. Ger glans, skyddar och mjukar upp när håret är flygigt, frissigt eller bara behöver en naturlig styling.
VO5 Detangling creme, Perfect lenghts, cirka 50 kr.

10. Favorit från förr…

Läggningsvätska känns som en produkt från en svunnen tid då håret lades på spolar och hölls på plats med ett hårnät. Men vad gör det egentligen? Än i dag kan håret lockas på traditionellt vis och Glimor är det klart bästa alternativet till budgetpris!
Glimor Läggningsvätska, 19,90 kr.

VILKEN ÄR DITT BÄSTA BUDGETKÖP? TIPSA ANDRA VECKOREVYN-LÄSARE! DELA MED DIG I KOMMENTARERNA!