in

SMINK: Lyx vs Budget

dragarreee
Lyx vs Budget

Här är skönhetsprodukterna du inte klarar dig utan. Välj mellan lyx eller budget.

Mer

Lyx – Fuktighetskräm

lancome

299 kr.

Lancômes Aqua Fusion är en kräm med skön gel-konsistens som återfuktar utan att lägga sig som en fet hinna över hyn.

Läs mer

Budget – Fuktighetskräm

loreal

85 kr.

Lite billigare är L’oréals Happy Derm i praktisk pumpflaska. Extrapoäng för den goda doften och den hygieniska utformningen på flaskan.
 

Läs mer

Lyx – Allroundkräm

magic

350 kr.

En skön allroudkräm att smörja in fnasiga armbågar, torra kinder och spruckna läppar är alltid efterfrågat så här års. Drottning Cleopatra lär ha använt samma blandning för en skinande frisk och len hud. Numera ligger Egyptian Magic i Madonnas badrumsskåp.Läs mer

Budget – Allroundkräm

rose

88 kr.

I den vackra plåtasken döljer sig en rosendoftande salva – perfekt för torra läppar. Sienna Miller sägs älska den medan Beyoncé föredrar varianten med mint i.

Läs mer

Lyx – Mascara

mascara

289 kr.

Chanel Inimitable är en riktig bra dyrgrip. De små piggarna ger definition, volym och extra längd.

Läs mer

Budget – Mascara

mascara2

160 kr.

Max Factors Masterpiece Max har precis som Chanels omåttligt populär. Precis som lyxversionen är borsten försedd med piggar som ger volym utan att ge klumpar.

Läs mer

Lyx – Trippelconcealer

conc

255 kr.

Högpigmenterad och räcker i en evighet. Make Up Stores Cover All Mix täcker allt från mörka ringar under ögonen till envisa finnar. Är konsistensen för tjock kan du lätt blanda ut den med din foundation.

Läs mer

Budget – Trippelconcealer

conc2

105 kr.

Lumenes Cover Palette neutraliserar röda partier i hyn tack vare sina gula pigment. De tre nyanserna är enkla att blanda så att de matchar hudtonen.

Läs mer

Lyx – Ansiktsvatten

vatten

239 kr.

Några sprut av Håkansson Vitamin Spray friskar upp trött hy och får även makeupen att fästa ordentligt. Super om hyn fått en ”pudrig” känsla.

Läs mer

Budget – Ansiktsvatten

vatten2

85 kr.

Yves Rochers  Hydra Specific är ett spray-ansiktsvatten för en billigare peng. För en extra uppiggande känsla, låt flaskan stå i kylskåpet.
 

Läs mer

Lyx – Färgschampo

glans

219 kr.

Så här på vintern kan håret lätt kännas glanslöst och trist. Råd bot på frizzigheten med Kérastases Bain Chroma Riche som fungerar ljusreflekterande och mjukgörande.

Läs mer

Budget – Färgschampo

glans2

55 kr.

L’oréal Elvive Nutri Gloss doftar riktigt friskt och gott. Och kan jämföras med sin exklusivare syster både när det gäller effekt, doft och färg på förpackningen.

Lyx – Foundation

found4

410 kr.

Svårt att hitta rätt nyans på din foundation? Testa Lancômes Color Ideal Foundation med pigment som anpassar sig efter din hudton.

Läs mer

Budget – Foundation

found

105 kr.

En liknande variant erbjuder L’oréal. True Match heter deras foundation och ger ett halvtäckande resultat.

Läs mer

Lyx – Solpuder

puder

395 kr.

Svep lite solpuder över kinderna för en lätt solkysst look. Dior Matte Sunshine Solpuder innehåller inget glitter för ett extra naturligt resultat.

Läs mer

Budget – Solpuder

ouder2

85 kr.

Föredrar du glitter kan du testa Isadoras Bronzingpuder. Finns i flera nyanser. Priset gör att du har råd med flera och kan variera efter säsong.

Läs mer