in

SMINK: Fynd under 100 kr

bild 4
FYND UNDER 100 KR

Visst går det att fynda skönhet under 100-lappen. Bra sådan, dessutom!

Mer

För partypinglan

a

29:50 kr.

När sminket på morgnarna går på rutin – testa en glitterpenna. Vardagsglamour i en smidig förpackning och tar max fem sekunder att applicera. Vid fest: applicera över hela ögonlocket och fäst med en puderskugga.

Läs mer

Budgetlack

b

39 kr.

Mavalas små nagellack är perfekta för dig som gillar att variera kulör efter humör. Eller bara tycker att ett schysst lack till ett fördelaktigt pris är lockande.

Läs mer

Räddare i nöden

c

19 kr.

Skavsår, torra läppar, fnasiga hälar eller som matfett i stekpannan. Möjligheterna är många med Försvarets/Apotekets hudsalva.

Läs mer

Tre överraskningar i en

d

79 kr.

Lättapplicerad trioskugga till bra pris. Som om inte det vore nog: alla nyanser är matchade med varandra och fungerar lika bra tillsammans som solo.

Läs mer

Tuffing mot torrt hår

e

90 kr.

Magisk, är ett superlativ som passar in på denna hårkur från Tresemmé. Förvandlar det torraste burr till mjukt, glansigt och luftigt. Generös förpackning och snålt pris. Gillar’t!

Läs mer

Två i en

f

85 kr.

Ett bronspuder och ett härligt rouge, är allt du behöver för friska kinder. Detta puder från Lumene är gjort av mineraler och ska inte täppa till hyn.

Läs mer

Parymerad som en prinsessa

g

35 kr.

Oavsett om du är ”rojalist, javisst” eller republikan, är denna lotion väl värd att spana in. Speciellt skapad som en hyllning till bröllopet mellan Kronprinsessan och numera prins Daniel. Doftar ljuvligt!

Läs mer

Färg på minuten

h

89 kr.

Ett par färgade bryn och fransar är ett säkert kort i sommar. Såvida du inte gillar att se ut som en nyvaken panda efter ett svalkande dopp.

Läs mer