in

Snart lanseras den här glittriga ansiktsmasken – definitionen av beauty-lyx!

glittrig ansiktsmask 2

Snart kan vi allra gå runt och glittra i våra ansiktsmasker tack vare Too Faced! Mer

Minst en gång i veckan ser jag till att lägga en ansiktsmask. En liten lyx som gör vardagen något härligare!

De flesta masker jag har i mitt badrumsskåp är ganska tråkiga. Den roligaste masken jag har är en svart kolmask, resten är antingen genomskinliga eller i en grönaktig nyans så man ser sjuk ut när man har dem på sig.

Men, kommer Too Faced till vår räddning! Skönhetsföretaget ska nämligen lansera en glittermask!

Hur härlig ser den inte ut? Man älskar ju dessutom peel-offmasker så man slipper tvätta av ens mask i ett alldeles för litet handfat så att vattnet stänker överallt.

Jerrod Blandino, medgrundare av Too Faced, skriver så här om masken, som heter ”Glow job”.

”Jag har velat göra en glittermask i mer än fem år med vetenskapen var helt enkelt inte redo. Jag är så glad att kunna säga att Glow job snart är här!”

Blandino skriver att Glow job är en exfolierande peel-offmask, den boostar ens lyster och att masken innehåller riktigt guld.

Vi kommer snart kunna glittra järnet med andra ord när vi lägger ansiktsmask. Glow job kommer lanseras under december. Kanske något att önska sig av tomten?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss