in

Så får du dina lösögonfransar att hålla lääänge

ogonfrans

Åker dina lösögonfransarna direkt i papperskorgen efter en utekväll? Stopp! Med detta beautyhack får du dina lösögonfransar att hålla användning efter användning. Mer

I beauty-världen finns det en uppsjö av olika lösögonfransar att välja i mellan. Alltifrån de billigaste du hittar i mataffären till dyrare varianter i form av minkfransar. Spara eller slösa är upp till dig, men väljer du att gå för den dyrare varianten kan du fortfarande få ut de mesta av pengarna du lagt på dem.

Allt handlar om hur du tar hand om dina fransar efter användning. Tar du hand om dem ordentligt kan de hålla länge utan att du ständigt behöver gå på jakt efter nya. Youtubern Huda Kattan delade nyligen med sig av ett beautyhack som hjälper dig med just detta.
Huda Kattan skriver på sin hemsida:

– Jag tror helt och hållet att spendera pengar på kvalitetsfransar är värt det och verkligen kostnadseffektivt på lång sikt. Men de är bara kostnadseffektiva om man vet hur man ska ta hand om dem ordentligt.

Huda Kattan publicerade därefter en video där hon stegvis visar en metod som får fransarna att hålla och se ut som nya i upp till hela 20 användningar. Det bästa med denna metod är att allt som behövs troligtvis finns i ditt badrumsskåp hemma. Sedan behövs tålamod också – mycket tålamod.

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss