in

Så får du bättre hår – på bara 30 dagar

få bättre hår snabbt

Vintern är knappast den bästa tiden för ditt hår. Torr och kall luft, styling och mössor hit och dit förvandlar mångas hår till trasiga skatbon. Men det finns en räddning – och ditt hår kan faktiskt bli bättre på bara 30 dagar. Följ de här stegen! Mer

 1. Klipp av det som är riktigt risigt

  ?width=420&version=1461224

  Nej, man måste faktiskt inte alltid hålla på och klippa sina toppar. MEN! Om de spretar åt alla håll kan det vara värt att klippa av dem för att ge håret en friskare look.

 2. Byt ut ditt vanliga örngott till ett i siden

  Cinderella

  En kudde i siden minskar friktionen och gör att ditt hår glider lättare över kudden under natten. Med ett vanligt örngott i bomull är det lätt att håret trasslas och nöts mot kudden medan du sover.

 3. Kasta gamla hårprodukter

  200 4

  Produkter som har gått ut ska faktiskt slängas. Om du ser att den lilla datummärkningen har passerat sitt bäst före, om produkten ändrar färg och lukt eller om konsistensen helt enkelt är annorlunda så är det dags att slänga. Att använda gamla produkter kan skada håret!

 4. Var noggrann med inpackningar

  ezgif com optimize 1444647291 indiatimes

  JA – att göra inpackningar är viktigt och så sjukt bra för ditt hår. Hitta en som passar just din hårtyp och använd den minst en gång i veckan. No cheating!

 5. Smörj in topparna

  output 91ZqER

  Om det är någon del av håret du ska smörja in så är det topparna – särskilt på vintern! Köp en hårolja och applicera den i topparna en gång om dagen!

 6. Använd alltid värmeskydd

  ALLTID. Det är en långsiktigt grymt bra investering i ditt hår!

 7. Köp en borste som passar just ditt hår

  combing wet hair in real life

  För rakt eller lätt vågigt hår är en svinborste eller en blandborste det bästa alternativet. Om ditt hår är lockigt är en borste i plast med glesa piggar ett bra alternativ.

 8. Borsta håret morgon och kväll

  46c36a70 dc6c 0132 cece 0e01949ad350

  Om ditt hår inte är alltför lockigt och förstörs av att borstas så bör du borsta håret två gånger om dagen. Genom att göra det fördelar du hårets oljor på ett bra sätt, masserar skalpen OCH får bort smuts. Dröm!

Tack Refinery29 för inspo!