in

Rihanna och hennes Fenty Beauty lanserar hudvårdsprodukter också – eller?

rihanna fenty hudvard

Nya Queen of beauty chillar inte! Mer

Inte ens två veckor efter att Rihanna äntligen släppt Fenty Beauty avslöjade stjärnan att det kommer en ny makeup-kollektion redan i mitten av oktober (som för övrigt ser HELT magisk ut, spana in den här). Nu har rykten börjat spridas kring att hon kommer ge oss hudvårdsprodukter också.

En riktig privatdetektiv (aka. Rihanna-fan) såg nämligen att stjärnan registrerat ett nytt varumärke på en databas, skriver Refinery29. Och som alla skulle gjort avslöjade han det på Twitter.

På hemsidan Justia, där Rihanna registrerade det nya varumärket, kan man se mer detaljerad information. Dokumentet visar en lång (läs: lååång) lista av saker som Rihanna förhoppningsvis har in store for the world.

På listan toppar hudvårdsprodukter, så som krämer, lotions, toners, rengöring och peelings. Men också nagellack, lösnaglar, temporära tatueringar och parfym (!) finns med. Om det är något Rihanna inte gör så är det att chilla.

House of Fenty

Men innan vi blir alltför exalterade inför en eventuell Fenty-lansering av hudvårdsprodukter så behöver detta inte nödvändigtvis betyda att Rihanna kommer lansera det. Det är möjligt att hon bara säkrar det på varumärket om hon skulle vilja göra hudvårdsprodukter (och nagellack, parfymer, smycken osv. osv. – som sagt, no chill) i framtiden. Men eftersom Rihanna fortsätter överraska oss hela tiden är detta inte alls omöjligt.

Video: Nu har vi testat nya Fenty Beauty

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss