in

Nu släpps Sveriges mest hypade beauty-julkalender och vi är så pepp!

skincity julkalendern

Dags att börja be om ett christmas miracle, den här julkalendern kommer sälja slut snabbt! Mer

Vi har tidigare skrivit om nio beauty-julkalendrar vi vill lägga vantarna på, men imorgon lanseras den som vi veeerkligen vill ha hemma när december börjar! Nämligen den mest hypade kalendern av dem alla – Skincitys!

Förra året sålde Skincitys julkalender slut på nolltid, och nu är det alltså dags för alla beauty-fantaster att fightas i år igen om att få tag på ett exemplar. Julkalendern har 24 luckor, och den innehåller travel size-produkter från flera av Skincitys professionella varumärken. Bakom några av luckorna gömmer det sig även full size-produkter. Julkalendern kommer innehålla både hudvård och färgsprakande produkter, skriver Annica Forsgren, grundare av Skincity, på sin blogg.

kalender 1
Bildkälla: Hudspecialisten.se

Priset på julkalendern är 1199 kronor, den har ett värde av 3420 kronor.

Forsgren skriver att julkalendern kommer släppas tidigt på fredagsmorgonen, så det gäller att ställa klockan för att hinna få tag på ett exemplar.

Vilka vill försöka få tag på en sådan här imorgon?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss