in

Nu finns en highlighter formad som bajs-emojin (och vi vill ha den NU)

bajs highlighter

Den här highlightern ger världens glow! Mer

Beautytrender ploppar upp mest hela tiden, vissa mer märkliga än andra. Vad vi tror är den senaste i raden av roliga trender inom skönhetsvärlden är en highlighter som ser ut som bajs-emojin. Japp, du läste det rätt.

Tidigare i veckan postade populära beautyvloggaren Tati Westbrook (också känd som GlamLifeGuru) en video på Youtube där hon testade något som hon kallade bajs-highlighter. I videon berättar Westbrook att hon sett en highlighter på Instagram som hon tyckte liknade bajs-emojin. Och det är ju inte så konstigt att hon blev nyfiken.

Det är märket Clean Slate Cosmetics ”Whipped highlighter” som Westbrook såg på Instagram. Och nu har hon alltså postat en video där hon testar highlightern i olika färger.

Enligt Westbrook är produkten riktigt bra pigmenterad, och det ser verkligen ut så när hon testar den. Den finns i sju olika färger, vissa mer naturliga medan andra kan ge en ett glow som antingen är lila, grönt eller blått. Härligt va? Highlightern är dock inte formad som bajs-emojin när man får hem produkten. Den kommer platt i en liten behållare. Men om produkten är så bra som den verkar tycker vi det är helt okej ändå!

Clean Slate Cosmetics ”Whipped highlighter” kostar ungefär 140 kronor, märket shippar över hela världen.

Kolla in Tati Westbrooks review av highlightern här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss