in

Nu finns en hårfärg som ändrar färg flera gånger under dagen (detta är en riktig game changer)!

har dragare

Sugen på att byta hårfärg ofta men vill inte förstöra ditt hår totalt? Då är den här hårfärgen något för dig! Mer

Hur härligt vore det inte om man kunde vakna upp med rött hår, bli mörkhårig när man går ut genom dörren och sedan färgskifta mellan en massa färger under dagen beroende på temperatur? Perfekt för oss som tröttnar på en hårfärg cirka direkt när vi fått till den. Och nu är problemet löst – det nämligen en hårfärg som ändrar färg.

Datavisualiserings-forskaren och kemisten Lauren Bowker (som också är en häxa!) har uppfunnit en hårfärg som ändrar färg beroende på temperaturen kring en och är ett resultat av när Lauren ”lekte i labbet” (om vi hade lekt i ett labb hade vi antagligen råkat spränga stället).

– När värme når pigmentet, eller när kyla når pigmentet, ändras kemins bindningar och det ger dig en annan färg, det är som en kemisk reaktion. Jag jobbar också med färger som ändrar deras struktur, som skapar en ljusbrytning istället, så det är mer som ett prisma-färgbyte. Om du har rött hår och är i vinden kan det bli blått, berättade Lauren för Dazed.

Hårfärgen heter ”Fire” och kommer lanseras under Londons modevecka som en del av ett samarbete mellan Laurens märke THEUNSEEN och Storm Models.

Vi hoppas den kommer gå och köpa snart så vi också kan testa!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss