in

Nu finns det Harry Potter-badskum – med namn och dofter från filmerna!

Nu finns det Harry Potter-badskum med dofter från böckerna!

Lystring alla mugglare: nu finns det Harry Potter-badskum och badsalt! Och självklart är alla namn och dofter baserade på drycker eller formler ur Harry Potter-världen. *springer hem, tappar upp ett bad* Mer

Hurra! Harry Potter-världen växer! Nu finns det till och med skumbad och badsalt vars namn och dofter är tagna ur böckerna och filmerna.
Det är Etsy-shopen Teashopbooks, vars specialitet är att ta fram badrumsprodukter baserade på böcker, som nu har tagit klivet in i Harry Potter-världen.

Badskummen kostar 90 kr styck, eller 436 kr för ett komplett set, och finns i fem olika dofter:

Butterbeer, som är baserad på den klassiska trollkarlsdrycken med samma namn. Den doftar vanilj, rom, muskot och smör.
harrypotter

Polyjuice Potion, som i filmerna är en dryck som gör att du kan förvandlas till någon annan. Oklart om det händer även i badet, men det här skummet doftar i alla fall gurka, ekmossa och grönt te.
harrypotter_bad

Elixir of Life, livsbrygden, som är ett lugnande skum med doft av vitt te och blommor.
harrypotter_produkter

Amortentia, mer känd som kärleksbrygden, doftar rosor, citron, löv, mysk och mint.
harrypotter_badskum

[adSpace placement=”auto”]

Pumpkin Juice, drycken som alltid finns tillgänglig på Hogwarts, är ett kryddigt och sött badskum av pumpa, kanel, ingefära och vispad grädde.
harrypotter_badskum_

Grundaren av TeaSoapBooks, Drea, skriver på Etsy:

”Jag har alltid vetat att jag ville göra någonting kreativt rörande böcker och TeaSoapBooks låter mig göra det. Vår nuvarande produktlinje består av tvålar, badsalt och badskum. Varje produkt i affären är inspirerad av den klassiska kombinationen en god bok och en kopp varm te. Våra tvålförpackningar ser till och med ut som böcker! Läsning har haft stor betydelse i mitt liv, och jag är glad över att kunna vara en del av bokvärlden på det här unika sättet.”

Förutom Harry Potter-badskum har de även Harry Potter-badsalt. Ett badsalt för varje hus – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw.
Hurra! Nu finns det badsalt och badskum med Harry Potter-tema!

Glöm inte det gamla ordspråket: ett gott bad förlänger livet (… eller hur det nu var ?)
Nu finns det badskum och badsalt med inspo från Harry Potter!