in

Nu finns det Harry Potter-badskum – med namn och dofter från filmerna!

Nu finns det Harry Potter-badskum med dofter från böckerna!

Lystring alla mugglare: nu finns det Harry Potter-badskum och badsalt! Och självklart är alla namn och dofter baserade på drycker eller formler ur Harry Potter-världen. *springer hem, tappar upp ett bad* Mer

Hurra! Harry Potter-världen växer! Nu finns det till och med skumbad och badsalt vars namn och dofter är tagna ur böckerna och filmerna. Det är Etsy-shopen Teashopbooks, vars specialitet är att ta fram badrumsprodukter baserade på böcker, som nu har tagit klivet in i Harry Potter-världen. Badskummen kostar 90 kr styck, eller 436 kr för ett komplett set, och finns i fem olika dofter: Butterbeer, som är baserad på den klassiska trollkarlsdrycken med samma namn. Den doftar vanilj, rom, muskot och smör. harrypotter Polyjuice Potion, som i filmerna är en dryck som gör att du kan förvandlas till någon annan. Oklart om det händer även i badet, men det här skummet doftar i alla fall gurka, ekmossa och grönt te. harrypotter_bad Elixir of Life, livsbrygden, som är ett lugnande skum med doft av vitt te och blommor. harrypotter_produkter Amortentia, mer känd som kärleksbrygden, doftar rosor, citron, löv, mysk och mint. harrypotter_badskum [adSpace placement=”auto”] Pumpkin Juice, drycken som alltid finns tillgänglig på Hogwarts, är ett kryddigt och sött badskum av pumpa, kanel, ingefära och vispad grädde. harrypotter_badskum_ Grundaren av TeaSoapBooks, Drea, skriver på Etsy: ”Jag har alltid vetat att jag ville göra någonting kreativt rörande böcker och TeaSoapBooks låter mig göra det. Vår nuvarande produktlinje består av tvålar, badsalt och badskum. Varje produkt i affären är inspirerad av den klassiska kombinationen en god bok och en kopp varm te. Våra tvålförpackningar ser till och med ut som böcker! Läsning har haft stor betydelse i mitt liv, och jag är glad över att kunna vara en del av bokvärlden på det här unika sättet.” Förutom Harry Potter-badskum har de även Harry Potter-badsalt. Ett badsalt för varje hus – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw. Hurra! Nu finns det badsalt och badskum med Harry Potter-tema! Glöm inte det gamla ordspråket: ett gott bad förlänger livet (… eller hur det nu var ?) Nu finns det badskum och badsalt med inspo från Harry Potter!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.