in

Kim Kardashian ger oss en contouring-guide på Snapchat – måste ses!

kim k dragare

Det är ingen hemlighet att Kim K alltid ser helt flawless ut. Men hur gör hon egentligen? Nyligen lade stjärnan upp tutorials på sin Snapchat där hon visar sin sminkrutin med produkten som nyligen släpptes från hennes egna märke KKW Beauty. Hon avslöjar också en annan favoritprodukt – och vi vill ha den direkt! Mer

Den 21 juni i år släppe Kim Kardashian sitt sminkmärke KKW Beauty. I den första kollektionen släpptes ett creme contour och highlight kit. Inget som fick oss att lyfta på ögonbrynen med tanke på att Kim K i princip är drottningen av contouring. Med tanke på hennes extrema inflytande när det gäller skönhetstrender sålde kollektionen slut på mindre än två timmar.

Lyckades du få tag på ett? Grattis! Om inte, deppa inte. På sin Snapchat lade hon nyligen upp tutorials där hon visar exakt hur hon använder kitet. Men denna tutorial är också användbar för dig som använder en annan typ av krämcontouring. Kim avslöjar också en annan favoritprodukt som är obligatorisk i hennes sminkrutin. Se själva här nedan:

Kim avbryter några minuter in i filmen för att meddela att produkterna är utsålda. En osminkad Kim visar oss hur man gör för att contoura som en äkta Kardashian.

[adSpace placement=”auto”]

”Jag vill vara lite extra glowy”, säger hon samtidigt som hon applicerar highlightern. Kim får självklart detta att se ut som det lättaste i hela världen, men är snabb med att säga att det mesta är tack vare den användarvänliga designen och den krämiga texturen i produkten.

Förutom Kims egna produkter avslöjar hon även en av sina favoritprodukter – Tatcha Luminous Dewy Skin Mist! En spray hon använder för att fukta sin sminksvamp innan hon blandar ut sin contour. Tack vare Kim vet vi nu hur vi ska contoura som ett riktigt proffs!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss