in

Influencern Joanna Fingal avslöjar sina smink- och hudvårdsfavoriter!

Joanna fingal smink

Joanna Fingal berättar om vilken produkt hon verkligen inte kan leva utan, vad hon har för doftfavoriter och vad skönhet betyder för henne. Mer

Vad betyder skönhet för dig?

– Det kanske låta som en klyscha, men skönhet för mig är utstrålning, och hur det yttre reflekterar det inre. En glad person är en vacker person tycker jag, det är skönhet mer än något annat för mig. Jag sminkar mig ganska lite till vardags. Det jag använder är highlighter på kindbenen, näsbenet och under ögonbrynen samt brynfärg och lite bronzingpuder. Simple as that! Till vardags brukar jag låta ögonen vara naturliga, men när det vankas fest brassar jag på med både eyeliner, ögonskugga i bruna toner och svart mascara.

Joanna ny
1. Vattenfast ögonbrynsfärg från Anastasia. Läs mer och köp här.
2. Pigmentrik ögonskugga från Mac Cosmetics. Läs mer och köp här.
3. Mascara från Lancôme som lovar fyllig volym. Läs mer och köp här.
4. Vattenresistent eyeliner från Make Up Store. Läs mer och köp här.
5. Highlighter från Yves Saint Laurent som ljusar upp utan skimmer. Läs mer och köp här.
6. Solpuder från Make Up Store som ger en solkysst look. Läs mer och köp här.

Om du bara fick behålla tre skönhetsprodukter som du äger, vilka hade du sparat?

– Nummer ett är mitt bronzingpuder i krämform från Chanel! Jag har använt det i säkert 8 år och KAN INTE LEVA UTAN DET. Jag bunkrar alltid upp med ett par burkar när jag reser via en flygplats som har den. Som nummer två väljer jag Tom Fords krämiga duopalett med highlighter och rouge som jag stryker på med en pensel och till sist mitt superserum från Bioeffekt.

Hur ser din hudvårdsrutin ut på kvällen?

– Jag har en ganska känslig hy, och väljer därför alltid så skonsam hudvård som möjligt. Just nu använder jag hudvårdsserien från IDUN Minerals som är supersnäll och återfuktande för huden. Framför allt älskar jag deras serum och rengöringslotion. Jag försöker också regelbundet lägga en fuktmask, men där varierar jag mig hela tiden.

Vad använder du för parfym och vad är det du gillar med just din doft?

– Jag är en riktig doftmänniska och älskar dofter som ger mig nostalgiska doftminnen. Det kan vara allt från doften av kanelbullar, sommarängar och hästarna i stallet till dofter jag själv burit på olika resor. Jag är en doftsamlare av rang och har många i min garderob, men de jag älskar allra mest är Jazz Club från Maison Margiela, Santal från Le Labo och klassikern Alien från Tierry Mugler. Men min allra bästa doft håller jag faktisk hemlig, just för att den är så personlig för mig!

Av: Moa Alfredsson
Spana in VeckoRevyns beautyblogg för dagliga beautytips!

Den 27 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day, så peppigt! Läs mer och köp din biljett här redan idag.

Fab day 2018 2 30aug