in

6 trendiga nagellack som passar perfekt i höst

nagellack host
Brooke Cagle / Unsplash

Har du kvar ditt sommarnagellack? Då är det dags att uppdatera och göra dina naglar redo för säsongsbytet. Vi visar de trendigaste färgerna som får dig extra chic i höstmörkret. Mer

koplankar 1024x37 1

Nu är det extra viktigt att ta hand om sina naglar, nagelband och händer eftersom det börjar bli kallt ute och naglarna förlorar nu sin fukt.

För att slippa fuktfattiga naglar dra in peeling och olja i din skönhetsrutin. När minusgraderna knackar på är det viktigt att använda vantar som skyddar och behåller vår naturliga fukt.  

Depend har ett nagelkit i tre steg för alla nagelkvalitéer. Ger dig starka, naturliga och flexibla naglar. Läs mer och köp här.

depend kit

Viktigt att även ta hand om sina händer. Det gör du bäst med Rituals Sakura handlotion. Den återfuktar händerna och gör dem mjuka samtidigt som den efterlämnar en diskret doft av körsbärsblomma och rismjölk. Läs mer och köp här.

rituals kräm

Höstens trendigaste nagellack:

Oktober närmar sig med stormsteg och det är dags att du och dina naglar är redo. Höstens nagellacks trender siktar i år på krämiga färger i beige och champagne. Guld-glittriga och vinröda naglar är också några favoriter inför säsongen.

höstens trendigaste nagellack

Nagellack från Ecochic är ett champagne rosa nagellack, berikat med silica från bambu för starka naglar och fri från bla ftalater, toulen och formaldehyd. Har en bred borste för snygg applicering. Läs mer och köp här.

 Paint-box nya nagellack har både champagnetoner med en touch av roseguld. Du kommer glittra loss i höstmörkret med hjälp av detta. Läs mer och köp här.

Kicks vinröda nagellack säger man inte nej till. Det passar perfekt för alla tillfällen och lyfter din look. Läs mer och köp här.

Essie har nu ett vackert grått nagellack med undertoner i gråbrun taupe. Nagellacket har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Läs mer och köp här.

Essie har även en varm nyans i krämig kolafärg med röda undertoner. För dig som vill ha lite färg men som ändå rockar hösttrenden. Läs mer och köp här.

Kicks egna beiga nagellack ger dina naglar det lilla extra. För ett salongslikt resultat. Läs mer och köp här.