in

GlamGlow har släppt en glittrig ansiktsrengöring och vi vill ha den NU!

glamglow dragare

Din sminkborttagningsrutin blev precis SÅ mycket roligare! Mer

Företaget GlamGlow kanske du främst känner igen för deras kritikerrosade masker, men nu har de precis släppt en produkt som vi är mer än exalterade över. Det är en svart rengöringsgel med glitter i! Snacka om att ge huden mer glow.

Produkten heter galacticleanse (så genialiskt) och är en ansiktsrengöring med en gelformula som sedan blir mer mjölkig när du jobbar in den. Perfekt för smink som är svår att få bort!

gg1
Bild: GlamGlow

Så har du någonsin drömt om att vara en goth-enhöring har dina drömmar slagit in. Titta vad fin! Definitivt roligaste ansiktsrengöringen som någonsin funnits.

gg2
Bild: GlamGlow

Den speciella formulan hjälper till att göra din hy strålande för att ge dig den där svåråtkomliga no makeup-makeup looken man med jämna mellanrum eftersträvar, i alla fall enligt GlamGlow självs.

Galacticleanse innehåller ingredienser som månblomms-olja, bambu kol och meteoritpuder (japp!). Läs mer och köp här

Vill ha fler produkter från GlamGlow? Här är våra favoriter!

glam1

Black glitter facial mask innehåller bland annat lakritsblad som gör huden stram. Den ger också en mer definierad look. Läs mer och köp här.

glam2

Youthmud glow stimulating treatment är en ansiktsmask med en mild exfoliering som ger huden extra glow. Läs mer och köp här.

glam5

GlamGlows Instamud treatment är en skummande ansiktsmask som rengör och rensar dina porer. Innehåller bland annat aloe vera och lakritsrot. Läs mer och köp här.

glam3

Superserum 6 acid refining treatment är ett exfolierande serum som ger slätare hy och mer lyster. Läs mer och köp här.

glam6

Thirstymud Hydrating Treatment är en ansiktsmask som återfuktar din hud på djupet. Läs mer och köp här.