in

EXUVIANCE HUDVÅRD – Rekommenderas!!

Den senaste månaden har jag testat på en ny hudvårdsserie, stackars min hy som hela tiden testar nytt och byter haha. Emergin C serien som jag testade innan är superbra verkligen, men livets som skönhetsbloggare går vidare och så även hudvården. Nu är det dags för Exuviance som sägs vara ”salongsprodukter för hemmabruk”, de kostar […] Mer

Den senaste månaden har jag testat på en ny hudvårdsserie, stackars min hy som hela tiden testar nytt och byter haha. Emergin C serien som jag testade innan är superbra verkligen, men livets som skönhetsbloggare går vidare och så även hudvården. Nu är det dags för Exuviance som sägs vara ”salongsprodukter för hemmabruk”, de kostar lite mer. Men de är dryga och håller länge.

”Exuviances hudvårdsystem är utformat för att möta behoven hos dem som inte behöver gå till hudläkare, men som ändå vill dra fördel av medicinskt utvecklad hudvård.”

De fyra produkterna jag testat från märket är rengöringen som jag redan skrivit om: Exuviance cleansing gel. Den BÄSTA rengöringen jag testat! Känner mig så ren efter, utan att bli torr. Smink och smuts försvinner på nolltid, en liten ärta är allt som behövs.

Moisture balance toner: Ansiktsvatten med AHA. Återställer hudens PH-balans efter regöring och tar bort smuts som ev finns kvar på ytan. Rengörande men inte uttorkande. Denna tonar din hy med en blandning av växter och en exklusiv antiagingformula som förbättrar hudens klarhet, och ökar fukttillförseln till huden.

Exuviance night renewal hydra gel är en kräm med växtextrakt som skall användas på natten, främst för oljig hy. Produkten är kliniskt bevisad att förbättra hudens struktur och att förfina porstorleken,  huden skal också bli återfuktad och mjuk. Jag älskar att använda denna, återfuktande och härlig utan att den blir fet då den är fri från olja, perfekt för fet hy!

  • 97% tyckte om den lätta texturen
  • 94% märkte att huden blev bättre återfuktad
  • 84% upplevde att huden blev mjukare och sammetslen
  • 72% upplevde ökad lyster

Brightening eye bionic eye creme, ögonkrämen som skall reducera synligheten av mörka ringar runt ögonen, rynkor och fina linjer. Dessutom finns en mycket effektiv bekämpning av påsar under ögonen och är helt utan parfym. Denna har en perfekt krämig konsistens som inte blir för tung för den känsliga hyn runt ögonpartiet, den svider inte eller irriterar ögonen.

exuviance hudvard hiilen recension sminkblogg skonhetblogg

Detta inlägg är publicerat i Hiilens Sminkblogg