in

DIY fransförlängning: gör det själv hemma med Nanolash klusterfransar!

Detta är ett samarbete med nanolash.se

Hemma fransförlängningar blir alltmer populär. Allt tack vare bekvämligheten och enkelheten i denna behandling som lockar fler och fler kvinnor. Spektakulära resultat, naturligt utseende och hållbarhet är bara några av de många fördelarna med klusterfransarna för DIY-applicering från Nanolash. Mer

ripset DIY

Vad innebär fransförlängning hemma?

Fransförlängning hemma möjliggör en snabb och smidig förändring på bara några minuter. Till skillnad från skönhetssalongens fransförlängning, som kan ta upp till flera timmar, har gör-det-själv klusterfransar applicering av hela fransremsor snarare än att applicera lösfransar på varje enskild frans.

Den andra skillnaden, som är en fördel för många kvinnor, är att professionella ögonfransförlängningar håller i flera veckor, medan hemmagjorda håller några dagar. Många kvinnor uppskattar denna funktion, eftersom de kan ändra sitt utseende när som helst de vill.

Lätta, flexibla och förtjusande gör-det-själv-klusterfransar från Nanolash

DIY klusterfransar Nanolash sitter på tunna remsor, vilket gör att de smälter in perfekt med riktiga fransar. Blicken blir vackrare och fransvolymen ökas utan att överbelasta ögat. När de väl applicerats är fransarna oupptäckbara när de bärs. Den enkla appliceringen säkerställer att DIY fransklustren kan användas av alla kvinnor utan problem. Applikationen tar cirka 10 minuter och omfattar 4 enkla steg.

Nanolash tillhandahåller 8 olika fransstilar så att varje kvinna kan hitta något för sig själv. Fodralet innehåller 36 klusterfransar i tre storlekar: 10, 12 och 14 mm. Cirka 4-5 franskluster krävs för en enda applicering på ett öga, beroende på fransradens längd. Men du kan njuta av de imponerande effekterna av ett vackert utseende i upp till 7 dagar. Klusterfransarna är tillräckligt hållbara för att du kan sova med dem utan rädsla för att skada.

ripset DIY Nanolash

Nödvändiga produkter för applicering

Du kan köpa Nanolash fransförlängningsprodukter separat eller i en sats. Startpaketet från Nanolash innehåller inte bara ett fodral med klusterfransar, utan också de nödvändiga tillbehören för att applicera dem. Satsen innehåller:

  • ett fodral med 36 klusterfransar;
  • ett bonder, som ger klibbighet till fransarna;
  • en applikator formad som en praktisk pincett för att applicera klustren;
  • en sealer, som tar bort bindemedlets klibbighet;
  • en remover, som hjälper till att ta bort fransarna snabbt och effektivt;

Fransförlängning hemma kit gör det möjligt att applicera fransarna felfritt, även för personer som aldrig har gjort det förut. Allt du behöver göra är att läsa instruktionerna och på bara några minuter kan du uppnå spektakulära resultat.

Klusterfransar är en produkt som ger spektakulära resultat utan att lämna hemmet. Tack vare den enkla appliceringen och ett naturligt utseende har DIY-klusterfransar blivit en favorit för många kvinnor som vill framhäva sina ögon. Upptäck kraften i franskluster och njut av den professionella effekten varje dag! Nanolash klusterfransar är en bra lösning för att ge kvinnor vackra fransar i en vecka på 10 minuter. Klusterfransar och hela fransförlängningssatsen kan beställas på www.nanolash.se.