in

Det här tricket kommer få dina glitternaglar att bli flawless!

holo dragare

Mer glitter åt folket! Mer

Glitter på ögon, läppar – och så naglar såklart! Glittriga naglar är typ det finaste som finns (och jobbigaste att ta bort), men det är inte alltid man får till den där riktigt snygga wow-effekten på sina glitternaglar.

Förra året fick vi lära oss att vi hela tiden målat på glitterlack fel, och att det är därför vi fått naglar med bara lite glitter här och där. Istället för att måla på med penseln ska man istället applicera lacket på en makeupsvamp och dutta på nageln. På så sätt är det lättare att få glittret över hela nageln och jobba på där det behövs.

Men om man vill få till sitt glitter så det blir ÄNNU bättre då?

För att göra naglar där det holografiska i glittret, om man nu har ett holografiskt glitter, verkligen kommer fram och syns så finns det ett knep.

YouTubern Cristine aka Simply Nailogical har postat en video som heter ”Glitternaglar som du har gjort FEL! Så applicerar du löst glitter”. Och metoden hon använder gör verkligen att ens holografiska glitternaglar blir såå fina!

Cristine börjar med att måla baslack följt av ett lager svart nagellack. Du kan måla vilken färg du vill, då det holografiska glittret ändå kommer täcka hela ytan. Hon målar sedan på ett lager av Sally Beautys* Yellow stopper base coat och låter det torka i en till två minuter så det har en lite kladdig yta, alltså touch dry. Hon doppar sedan en skumgummiapplikator (ni vet sådana som alltid följer med när man köper ögonskuggspaletter) i glittret och börjar polera på det på nageln. Bäst resultat får man om man försiktigt trycker på glittret och sedan gnuggar in det. Borsta bort glittret som hamnat runt nageln samt det glittret som inte fastnat på nageln, måla topplack – voilá! Flawless glitternaglar.

Genom att jobba in glittret på det här viset får man en slät yta, till skillnad från när man till exempel doppar naglarna direkt i glitterburken.

*Sally Beauty shippar inte till Sverige men det finns många andra Yellow Stoppers att köpa!

Se Cristines video här nedan för att följa alla steg.

[adSpace placement=”auto”]

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss