in

Det är dags att lägga till ”stripping schampo” i din hårvårdsrutin


Om du någonsin haft tungt och glanslöst hår (och det har du nog), så vet du hur tröstlöst det är när håret ser risigt ut, hur nytvättat det än är. Vilken tur då att vi har den perfekta lösningen! Mer

Ja, visserligen lever vi i en tid full av mirakelmedel mot dåliga hårdagar. Men hur härliga torrschampon, håroljor och allt däremellan än är, så kan alla produkter vi sätter i håret verkligen ställa till det för oss.

Frukta inte, lösningen på detta är inte att sluta med torrschampo (för hur skulle vi överleva det?!). Lösningen är faktiskt att lägga till en produkt till hårvårdshyllan, och det är stripping-schampo, eller clarifying schampo, som det också kallas.

Ett bra stripping schampo vara skillnaden på liv och död (alltså en bra eller dålig hårdag). Schampot är framtaget för att ta bort alla gamla produkter som över tid har lagrats i ditt hår. Så, på en tvätt kan dessa mirakelmedel lösa upp allt det där som tynger ner ditt hår och gör det platt och tråkigt.

Viktigt att komma ihåg är att stripping schampo inte är till för att användas varje dag. För de flesta är en gång i veckan lagom. Används det för ofta kan det torka ut håret, och därmed göra mer skada än nytta.

Sugen? Här kommer några produkttips!

digirev träningsresa till palma

Häng med VeckoRevyns systertidning amelia på en magisk träningsresa till soliga Mallorca. Träna på stranden, inspireras av våra föreläsare och kom hem fylld av ny energi. LÄS MER HÄR.

 

Artikeln innehåller köplänkar