in

Det är dags att lägga till ”stripping schampo” i din hårvårdsrutin

rengorande schampo

Om du någonsin haft tungt och glanslöst hår (och det har du nog), så vet du hur tröstlöst det är när håret ser risigt ut, hur nytvättat det än är. Vilken tur då att vi har den perfekta lösningen! Mer

koplankar 1024x37 1

Ja, visserligen lever vi i en tid full av mirakelmedel mot dåliga hårdagar. Men hur härliga torrschampon, håroljor och allt däremellan än är, så kan alla produkter vi sätter i håret verkligen ställa till det för oss.

Frukta inte, lösningen på detta är inte att sluta med torrschampo (för hur skulle vi överleva det?!). Lösningen är faktiskt att lägga till en produkt till hårvårdshyllan, och det är stripping-schampo, eller clarifying schampo, som det också kallas.

Ett bra stripping schampo vara skillnaden på liv och död (alltså en bra eller dålig hårdag). Schampot är framtaget för att ta bort alla gamla produkter som över tid har lagrats i ditt hår. Så, på en tvätt kan dessa mirakelmedel lösa upp allt det där som tynger ner ditt hår och gör det platt och tråkigt.

Viktigt att komma ihåg är att stripping schampo inte är till för att användas varje dag. För de flesta är en gång i veckan lagom. Används det för ofta kan det torka ut håret, och därmed göra mer skada än nytta.

Sugen? Här kommer några produkttips!

Detox-schampo från Kevin Murphy som innehåller AHA-syror och bryter ner fett. Läs mer och köp här.

Skärmavbild 2020 01 28 kl 14 55 50

Ett djuprengörande schampo från Davines som avlägsnar alla spår av stylingprodukter. Läs mer och köp här.

Skärmavbild 2020 01 28 kl 14 55 59

Till skillnad från många andra djuprengörande schampon kan det här från Oblvion användas dagligen. Det tar bort rester från stylingprodukter och klor. Läs mer och köp här.

Skärmavbild 2020 01 28 kl 14 56 48

Ett kraftfullt schampo från Löwengrip, som med hjälp av micellarteknologi tar bort skräp och återställer hårets balans. Används 1 – 2 gånger i månaden. Läs mer och köp här.

Skärmavbild 2020 01 28 kl 14 57 52