in

Den perfekta läppstifts-färgen för just dig är samma nyans som den här riktigt otippade kroppsdelen

lappstift dragare

Hur många gånger har du stått vid skönhetshyllorna i en butik och försökt lista ut vilket läppstift som faktiskt är perfekt för just din hudton? Nu är tydligen det problemet löst – bara titta under tröjan! Mer

Din bästis har världens snyggaste läppstift på sig en dag, men när du testar det så är det något som bara inte riktigt klaffar. Känner du igen det? Det kan vara för att nyansen inte passar din hudton.

Men hur tusan ska man veta vilket läppstift som passar en själv och ens hudton perfekt utan att behöva prova ungefär 356 stycken (och få torra läppar på köpet på grund av sminkborttagning)? Svaret är enkelt – lyft på tröjan!

Enligt NBC’s The Doctors (som faktiskt är riktiga doktorer och inte bara låtsas på tv, som Hellogiggles påpekar) är tydligen den perfekta läppstifts-färgen för dig samma färg som dina bröstvårtor!

Vad Twitter gjorde när de fick reda på det här? Precis det man förväntar sig!

[adSpace placement=”auto”]

Men, det här kan faktiskt stämma på riktigt. Oavsett hudfärg så tenderar bröstvårtor att naturligt vara ett par nyanser mörkare än ens hud. Och det är ju inte direkt så att en bröstvårtor är i fel nyans för ens kropp.

Innan du springer till närmsta beuty-butik för att matcha ihop dina bröstvårtor med ett läppstift så som de ser ut idag är det bra att veta att bröstvårtor kan ändra färg över tid. Beroende på hormoner, åldrande, sjukdomar så som diabetes, friktion mot kläder eller skrubbande i duschen kan göra dina bröstvårtor mörkare. Så, om du hittar det perfekta läppstiftet för dig idag kan du behöva checka dina bröstvårtor nästa gång det är dags att köpa nytt, för att se om de ändrat färg.

Erkänn att du är påväg för att kolla vilket av dina läppstift som bäst passar dina bröstvårtor nu?