in

Den här hårfönen är täckt av Swarovskikristaller – kostar helt SJUKT mycket

harfon

En hårfön med över 4000 Swarovskikristaller? Ja tack! Mer

Om alla våra stylingverktyg och produkter skulle glittra av Swarovskikristaller hade vi antagligen aldrig lämnat badrummet, utan bara beundrat dem hela dagen lång. Och så kan det bli för den som lyckas få tag på märket PRÊTEs hårfön – som är täckt av roseguldiga Swarovskikristaller.

Upp till 4 716 kristaller har limmats på (eller hur man nu applicerar Swarovskikristaller på en hårfön) på hårfönen. Priset? Jaa, du kanske behöver dra in på typ alla kostnader ett tag om du ska ha råd med hårfönen då den kostar 85 000 kronor.

harfon 1
Bild: PRÊTE

Men, den höga prislappen kommer faktiskt med flera riktigt bra fördelar. PRÊTE ger 100 procent av vinsten till Humane Society, som hjälper till att kämpa mot djurförsök och misskötsel av djur.

Om man köper den glammiga hårfönen erbjuder även PRÊTE ett års gratis blowouts som ett tack för ditt generösa köp och bidrag. Och vem tackar egentligen nej till det?!

harfon 2
Bild: PRÊTE

Om du känner att 85 000 kronor är liiite över din budget när det gäller en hårfön (svar JA) så kan du gå till en hobbybutik och köpa hem bling för att limma på den du har hemma. Det blir ju nästan samma resultat, typ.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss